Spiga

Trei Sud Est s-au despartit !

Este oficial. Baietii au decis sa incheie proiectul "Trei Sud Est" dupa mai bine de 11 ani de existenta. Va las mai jos cu un colaj bine realizat al hiturilor lor de-a lungul anilor:


via: Monden.info

Prezentare www.eOk.ro pentru NetCamp



eOk.ro - Singurul site cu muzica legala

Victorie de 1 punct pentru U Craiova

Cred ca Universitatea a mai reusit o premiera in acest sezon de Liga 1. A reusit prima victorie care este recompensata cu un singur punct. Fiti linistiti nu am inebunit eu, dar eu asa consider acest meci. Am condus 85 minute si suntem egalati in minutul 91 dintr-un offsaid destul de clar. Deci castigatoarea ar fi trebuit sa fie Universitatea si totusi dupa sfarsitul meciului avem doar 1 punct in plus. Asta este. Pe mine totusi ma incanta faptul ca echipa chiar joaca. Din nou am marcat in primele 5 6 minute asa cum s-a intamplat de vreo alte 4 5 ori in acest tur de campionat. Si atunci cand in mai multe meciuri bagi gol foarte repede nu este doar o intamplare.

Ar mai fi discutia despre jocul la offsaid practicat de olteni. Vreau sa remarc disciplina din teren a jucatorilor, acestia stiu exact unde sa fie pe teren si ce sa faca. Il asculta perfect pe antrenorol Nicol Napoli. Atunci care ar fi discutia ? Pai simplu - practicand foarte des iesirea la offsaid creste probabilitatea ca odata arbitrul de tusa sa fie pacalit si sa nu ridice fanionul. S-a intamplat cu Otopeni, s-a intamplat si acum. Oricum jocul Craiovei a incantat in acest tur,si tinand cont ca echipa de pe locul 1 Urziceni a fost criticata ca omoara spectacolul, iar Dinamo nu prea joaca nimic dar castiga, atunci ma gandesc ca locul 3, adica Universitatea este cea mai indreptatita echipa care sa fie considerata ca are un joc spectaculos. Si asa este ! Pacat ca nu vom ierna pe locul 3 , probabil CFR, Steaua sau Poli ne vor depasi. Oricum clasamentul este foarte strans. Dovada fiind ca de 3 etape Craiova nu a mai castigat (3 remize) dar a ramas pe locul 3.

Ma gandesc totusi..chiar asa insetati de performanta suntem ? Un loc 3 la mijlocul campionatului sa insemne chiar atat de mult ? Eu cred ca meritam insa un loc 3 sau chiar mai mult la finalul campionatului. Forta Stiinta !

Centrul de Tineret Craiova

Centrul de Tineret este un program ce urmareste informarea si formarea tinerilor, in vederea pregatirii lor pentru o societate moderna si deschisa. Programul este permanent si urmareste cresterea gradului de implicare a tinerilor in viata socio-economica si culturala a comunitatii si diversificarea ofertei de servicii si programe pentru tineret. Centrul de Tineret Craiova este implementat de catre Directia Judeteana pentru Tineret Dolj in parteneriat cu Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa si Casa de Cultura a Studentilor.
Centrul de Tineret ofera :

* acces gratuit la internet
* cursuri pe diverse teme
* un program de vizionare a unor filme si dicursuri celebre
* acces la o biblioteca pentru tineri
* consiliere profesionala
* spatiu pentru derularea de activitati specifice tinerilor

Pentru a face parte din Centrul de Tineret Craiova cel mai bine mergeti pe strada Eugeniu Carada nr. 10, Casa Studentilor - camera 16 . Iata si profilul de hi5 al membrilor CTC - Hi5 Group

Iata si un promo as putea zice, realizat de ei in parcul Romanescu:





Sa speram ca in curand va putea fi online si un site al Centrului de Tineret Craiova.
Multumiri Dodo pentru clip.

[EXCLUSIV] Interviuri cu Catalin (Bobo) si Liana (Simona) din Nimeni nu-i perfect



Aceste 2 interviuri le-am postat deja pe blogul de seriale pe care il administrez. Cei doi tineri actori mi-au raspuns prin e-mail la niste intrebari. Cum materialele cu actorii tineri din serialul "Nimeni nu-i pefect" sunt rare, aceste doua interviuri sunt binevenite

Interviu cu Catalin Stelian (Bobo) - Citeste
Interviu cu Liana Petrescu (Simona)- Citeste

Bloggerii sustin infrunzirea Craiovei

Bloggerii craioveni sunt chemati maine, la 9:30, la sediul Gazetei de Sud din Campia Islaz, nr 97A, pentru a contribui la plantarea primilor 500 de copaci dintre cei 1403 care vor fi plantati saptamana aceasta, in cadrul campaniei "Infrunzeste Craiova!".
GDS pune la dispozitia bloggerilor tricourile "Infrunzeste Craiova!", lopetile si transportul. Gropile au fost deja facute de RAADPFL, asa ca trebuie doar decat sa asezam copacii in ele si sa punem pamant deasupra.

via: Blogatu

Penibilitatea continua...

Doamne la ce s-a ajuns. De fapt nici nu mai mira. Adineauri tocmai ce a sunat fixu'. Ma duc raspund. O muzica ciudata porneste pe fundal. WTF ? Ce este? Concursul Risti si pierzi tot ? De cand suna ei primii? Dar nu. Era un apel electoral.

Incepe robotul sa spuna ca acesta este un mesaj electoral de 15 secunde din partea candidatului... POC am inchis telefonul. Pai ce dracu' ma suna si acasa !!! Ce nu face lumea pentru un vot.

Pyuric la Antena 2

Celebra bloggerita a noastra, Pyuric a fost invitata zilele trecute la emisiunea "Adevar sau Baliverne" de la Antena 2. La tv nu am urmarit emisiunea, si abia acum am dat peste 2 clipuri care contin inregistrarile din acea emisiune. Pyuric vorbeste despre cei care au tot furat articole de pe monden.info, despre cum este sa fii o fata blogger in Romania si despre cum ea este primul blogger acreditat la Festivalul de la Cannes. O sa revin si eu curand cu un post in care imi voi spune of-ul despre cei care sunt atat de nesimtiti in cat "uita" sa mai precizeze sursa articolelor lor. Nu mi se pare corect. Daca ai vazut ceva la cineva si vrei sa postezi si la tine - e simplu - adaugi un via: sau sursa: . Mai multi blogeri mari au scris despre asta, dar intotdeauna se gasesc unii smecheri.




de pe zoso

Monden.info a fost vandut !

Tranzactia este prima care implica vanzarea unui blog din Romania si s-a incheiat pentru o suma cuprinsa intre 30.000 de euro si 50.000 de euro. Proiectul a fost lansat in urma cu mai putin de doi ani de catre Bobby Voicu, Cristina Chipurici, Ada Bogoevici si Vlad Balan.

Povestea Monden.info
Proiectul a fost lansat de Bobby Voicu in urma cu aproximativ doi ani. Initial, a scris chiar el articolele publicate pe blog, dar a renuntat sa mai faca asta dupa o luna.

“Anul trecut, la un workshop Blogoree, am cunoscut-o pe Cristina Chipurici care scria pe blogul ei despre muzica si vedete. I-am popus sa sa implice in acest proiect si aceptat. Apoi, ea a adus-o si pe Ada Bogoevici”, spune Bobby Voicu.


Eu unul sper ca monden.info sa continue cu aceiasi echipa, pyuric imi este foarte draga, iar restul echipei este foarte profesionista.

How to be kocalar

Un clip amuzant realizat de niste baieti cu imaginatie. Aia dintre voi care vreti sa ajungeti cocalari si nu stiti cum, urmati instructiunile din acest ghid. Cei care nu intelegeti ironia, probabil sunteti cocalari in devenire.


Tari sunt blooperele de la filmari. Baietii chiar s-au straduit.

sursa: specimene.com

FII TU MOS NICOLAE ANUL ACEASTA. DONEAZA!

Campanie initiata de Craiova Forum. Click pentru mai multe detalii.

Filme emotionante

Am vazut alalteieri filmul "The Bucket list" si mi-am dat seama ca acesta ar putea intra pe o lista selecta de filme foarte emotionante, filme la care ochii chiar ii aveam inlacrimati. Nu sunt genul sa plang rauri de lacrimi, dar unele filme ma ating si pe mine. Surprinzator "Titanic" nu se afla pe lista mea de filme emotionante. Poate eram prea mic, cine stie.

  1. "Sweet November" - Filmul acesta este o incantare. Este mai bun cu fiecare vizionare. Finalul este absolut incredibil. Rare sunt filmele fara happy-ending, iar Sweet November a avut un final trist.
  2. "The Green Mile" - Absolut fantastic. Imi amintesc ca filmul m-a captat pe masura ce avansa. Acea doza de fantastic care o avea m-a facut intradevar sa ma uit in continuare. Spre final insa este imposibil sa nu ai o lacrima in coltul ochiului, atunci cand acel urias negru este condamnat pe nedrept, iar toti cei din jurul lui plang. Damn it, si acum s-a ridicat parul pe mine, pentru ca mi-am amintit
  3. "The Notebook" - Este un alt film de dragoste cu un final oarecum trist. Este emotionant sa ii vedem pe cei doi indragostiti ajunsi la batranete.
  4. "A walk to remember" - Mandy Moore si din nou un final in care cei doi indragostiti nu raman impreauna. De aceasta data deoarece fata, interpretata de Mandy Moore moare, dar scenele din final sunt in acelasi ton emotionant.
  5. "The Bucket list" - Nu credeam, dar iata ca finalul acestui film chiar m-a emotionat. Privit ca un intreg filmul nu are o doza dramatica ridicata, dar luat singur finalul este miscator.
  6. "Keith" - este foarte asemanator cu "A walk to remember", numai ca de aceasta data baiatul este cel care moare.

Cat de penibili puteti sa fiti ?

Haideti oameni buni ca nu credeam ca se poate si asa ceva !!! Cum bine stiti Ionut Stroe a demarat un concurs nou, ofera ca premiu un monitor celui care ii va aduce cei mai multi vizitatori (din Craiova) pe site-ul/blogul lui. Am scris si eu despre asta sperand ca voi avea o sansa. Am pus si acel baner, dar am realizat ca nu am un trafic destul de mare pentru a ii aduce cei mai multi vizitatori asa ca nu am mai insistat, dar am pastrat acel baner ...hoping

Astazi deja m-a asaltat cu un mass renegatul care ne invita sa il votam pe Ionut Stroe, ca el a fost convins de acesta bla bla bla si mai mentioneaza si de concurs. Baner, linkuri peste tot !! mass-uri evident. Bun e treaba lui ca vrea sa participe la concurs, dar macar sa nu il pupe in fund si sa ne spuna ca el il voteaza pe Ionut pentru ca acesta l-a convins. Daca este asa de ce renegatul nu a zis pana acum nimic despre canditatura politicianului ? Daca nu era concursul nici ca zicea. Pe de alta partea si Ionut stia ca vor aparea si astfel de cazuri si ca in orice fel el avea de castigat, promovare la greu. Eu nu il critic pentru concurs pe Ionut, nici nu va indemn sa votati cu el , nici macar nu zic ca eu voi vota cu el. In primul rand e aiurea chestia cu colegiile, si nu stiu in ce colegiu sunt eu si in al doilea rand inca nu m-am decis cu cine votez.

Dar cazul care m-a socat este un anume patrocle (nu ii pun link). Acesta a facut un fel de autolink pe blogul sau astfel incat dupa un anumit timp (cateva secunde) sunteti redicectionati pe site-ul lui Ionut stroe. Evident bloggerul are si un post despre acest concurs, dar se pare ca nu a fost de ajuns. A trebuit sa puna si re-link sau cum s-o numi aceasta metoda. Pe acest blog am folosit chiar si butonul de STOP de la mozilla deoarece vroiam ca blogul sa nu se mai incarce , si sa nu ma mai redirectioneze spre Ionut. Penibil ? kind of..

Puteam si eu acum sa pun link spre blogul lui Ionut, dar iata ca nu o fac. Ma gandesc ca la traficul meu nu as putea concura cu altii, si in al doilea rand vreau sa arat ca sunt mai bun ca altii si nu recurg la orice ca la o metoda de promovare.

Zero-Zero , episodul 2

Da bai uitasem (n-am avut timp, chef) sa scriu despre rezultatul istoric inregistrat la Craiova vineri. Fc Universitatea Craiova a intalnit Steaua Bucuresti. Meciul m-a dezamagit desi determinarea jucatorilor a fost mare. Dar aceasta determinare nu a fost folosita pentru constructie ci pentru a distruge tot. De multa vreme Craiova nu mai intalnea Steaua intr-un moment in care eram peste ei in clasament dupa atatea etape scurse. Acum 6 7 ani la ultima victorie a noastra pe teren propriu in fata Stelei, am trecut chiar pe locul 1, da dar atunci erau doar etapa a3-a si acumulasem 9 puncte. Evident acel sezon pana la urma s-a dovedit a fi unul sub-mediocru ca multe alte sezoane. Dar acum, acum parca ce s-a schimbat. Este etapa a 15-a si Craiova se afla pe locul 4 la egalitate de puncte cu CFR (locul 3) si un punct mai mult decat Steaua. Steaua venise dupa 11 meciuri fara victorie, dar avea sa fie un meci greu. In cele din urma s-a terminat 0-0, Craiova a revenit pe locul 3, dar diferenta intre pozitia a 3-a in clasament si pozitia a 10-a este foarte, dar foarte mica. Clasamentul il vedeti mai jos, acum vreau sa comentez altceva.

La prima vedere Steaua a avut ocaziile mai mari in meciul de vineri. Cea mai mare ocazie fiind aceea in care Semedo din 4 metrii trimite mingea pe langa. Buuun. Dar pasa a primit-o de la Moreno, iar Moreno se afla in offsaid !!! Eu mi-am dat seama inca de la reluarile din timpul meciului, dar a confirmat si Craciunescu ca la Moreno a fost offsaid. Stelistii au reclamat penalty la faza in care Bogdan Stancu a fost tinut in careu. Dar acelasi Craciunescu a spus ca nu se putea acorda 11m deoarece si B Stancu l-a tinut de tricou pe mitchell parca. O alta faza controversata s-a petrecut cand Woobay a cazut in careu. Desi si eu am considerat ca Woobay a cazut usor, contact a fost intre el si Petre Marin, iar fostul mare arbtiru a spus ca la acea faza trebuia sa se acorde penalty. Deci cu ce mai ramane Steaua ? cu bara lui Radio de la 50 metrii va spun eu. Oricum rezultatul este mai mult decat echitabil pentru ambele formatii. Craiova a jucat mai slab decat in meciul cu Rapid pe care trebuia sa il castige. Campionatul e lung, iar Craiova trebuie sa reziste.

Multi zic ca sezonul acesta nu trebuie pusa presiune pe tinerii jucatori ai Craiovei, ca obiectivul oficial ramane o clasare in primele 6 (adica calificare in UEFA), si ca abia la anul se doreste urmarirea titlului. Ei bine este FALS !!!! Anul acesta echipa trebuie sa dea tot ! sa adune puncte mai ales cu echipele mici. Si stiti de ce? Pentru ca mai mult ca sigur sezonul viitor va redeveni unul mediocru, pentru ca atunci va incepe presiunea ! Mititelul va spune ca vrea campionatul, dorintele vor creste si performanta echipei va scade. De aceea eu zic ca acesta poate fi anul Craiovei. Cand vad Dinamo debusolata, pierzand la echipa care facea numa egaluri, cand vad Steaua fara victorie de nshpe meciuri si cu un patron becalizat, de Rapid sa nu mai zic. CFR pierde si ea la Pandurii. Mai raman Urizceni si Timisoara care pot fi niste echipe redudabile in acest sezon. Si sa nu exclud pe Arges care surprinzator are acelasi numar de puncte ca Universitatea.

1 Urziceni 33p (15j)
2 Dinamo 32p (16j)
3 Craiova 27p (16j)
4 Arges 27p (16j)
5 Steaua 26p (16j)
6 CFR Cluj 26p (16j)
7 Timisoara 25p (15j)
8 Rapid 25p (16j)
9 Vaslui 24p (16j)
10 Brasov 23p (16j)
11 Otelul 22p (16j)
12 Pandurii 20p (16j)
13 Gloria 18p (16j)
14 Farul 16p (16j)
15 Poli Iasi 16p (16j)
16 Gaz Metan 15p (16j)
17 Otopeni 9p (16j)
18 Buzau 3p (16j)

Eu ...despre alegeri

Daca Cristi Doiu a considerat destul de bun e-mailul meu si a afisat ce am spus eu acolo pe craiovablog atunci pot sa pun si eu aici.

Eu votez pentru ca poate sunt naiv si inca mai sper. Am votat de fiecare data pana acum. Sper ca se va schimba ceva in tarisoara asta. Cred ca tinerii trebuie sa mearga la vot pentru ca practic voteaza pentru ei, pentru viitorul lor. Pare un stereotip, dar eu ma gandesc ca in timp, vom scapa de cei care vin la putere la fiecare 4 ani de 20 ani incoace. Poate tara trebuie condusa de niste oameni care nu au trait in epoca ceausista, sau stiu prea putine de atunci. Poate candidatii pana in 35 ani ar fi o solutie pentru moment !? nu stiu ce sa mai cred, sincer chiar nu prea stiu cu cine sa votez:)
Problema la acest vot de pe 30 nov este ca eu nu prea am inteles treaba cu colegiile, votam pentru senat, votam pt camera deputatilor. Aiurea. De ce s-au incurcat atata ? La anul o sa fie mai usor la alegerile prezidentiale.
Important este sa voteze lumea. Poate atunci cei alesi vazand un numar mai mare de romani care au votat poate se simt mai responsabili si se straduiesc mai mult sa schimbe ceva.

Ultima fraza m-a suprins si pe mine cand am gandit-o :D

Edit: articol si pentru leapsa lui Ionut Stroe

Dau leapsa mai departe tuturor bloggerilor din Craiova care doresc s-o preia.

Romanu' e tot roman...

Urmariti-l pana la final:

La naiba ! Am descoperit cel mai bun blog din Romania...in puii mei

Nu imi vine sa cred. Stau de 3 ore si citesc ce i-a debitat mintea lui Mihai Bendea in ultimele luni. Nu stiti cine e Mihai Bendeac ? Fiti linistiti ca nici eu nu stiam, pana ce am dat un mic search pe google. E actor si apare in emisiunea Mondenii. Ei daaa acum v-ati prins in puii mei ? Blogul lui jur ca este cel mai tare !!!!! Omu scrie ce ii trece prin cap, o face intr-un mod inedit. In fiecare post pune punctul pe "i", dar la aproape fiecare post ai zambetul pe buze. E genial. Nu imi vine sa cred, stau si citesc articol dupa articol. Cred ca voi continua maine, pana il sec de tot (blogul lui), apoi voi astepta fiecare post nou al lui. Pana atunci daca vroiati sa stiti cum a luat nastere Solcanu "la naiba", iata ce zice Mihai pe blogul lui:

Putina lume stie insa istoria acestei expresii. (nu ca ar interesa pe multi…) :)
Eram in fata calculatorului si scriam episodul 4 (sper ca nu ma insel) din sezonul 3 al emisiunii.Ajung la rubrica numita “Culinara mondena” unde inspiratia mea se sfarseste brusc.M-am gandit,m-am razgandit…Cine sa mai gateasca?Cum e mai profitabil?Nastase?Nu am inspiratie pentru Nastase!Nu pot folosi nici un personaj al Deei sau al Mirelei pentru ca ele sunt programate la rubrica asta in alte doua episoade din calupul de filmari si ar dura prea mult modificarile de machiaj si costum.Deci un personaj masculin…Cine?CINEEEE???Ma invart prin casa,ies sa-mi iau niste jeleuri,barfesc cu o prietena la telefon,mananc jeleurile…Nimic!Si,deodata….BUM!!!!! SOLCANU!!!Asta e!!! Il vazusem cu doua seri in urma pe acasa tv si mi se paruse profitabil ca personaj de comedie!Il sun pe George (regizorul nostru) si zice “aaaa,ok!Foarte tare!Scrie!”
Bun,scrie,scrie…dar ce?N-am sa uit niciodata.M-am intins pe canapea si am inchis ochii ascultand in surdina zumzaitul de pe Antena 3.Nu stiu cat am stat asa…Poate 5 minute,poate 10,poate un sfert de ora…Ei bine,dintr-o data,ca la un semn,m-am ridicat si m-am asezat in fata calculatorului si am scris toata secventa dintr-o rasuflare!


http://mihaibendeac.wordpress.com/

Neseriosi...

Greu sa mai gasesti pe cineva serios in ziua de azi. Poate e si vina mea, poate sunt eu prea corect. Dar si in viata de zi cu zi si in relatiile pe care le fac zi de zi pe internet dau de oameni ca astia. Nu mai zic de o id de mess a carui lista este plina de pustani care mai de care penibili. Id-ul acela era odata principal ca sa zic asa, dar m-am tot inscris prin campionate de fifa acum 2 ani si asa m-am procopsit cu 400 sau nici nu stiu cati de useri peacolo. Intru mai rar pe id-ul acela.

Dar despre altceva vroiam sa va vorbesc. Administrez si un blog de seriale destul de vizitat. Am pus un anunt pe blogoree deoarece mai caut si ajutoare.Suntem doar 2 persoane si este greu sa acoperim intreaga arie de seriale. Plus ca pana acum am mai avut experiente esuate cu persoane care s-au oferit sa ajute dar pana la urma au abandonat. Intradevar pe unele persoane parca eu le-am fortat mana. Dar nu este cazul si acum, cand cineva s-a oferit sa ma ajute, vorbim noi ce vorbim, omu pune si un post pe blog si de 5 6 zile dispare. Eu ii inteleg pe cei cu facultate pe cei cu servici ca nu sunt batut in cap, dar cer doar sa mi se spuna vezi ca urmatoarea perioada sunt mai ocupat bla bla.. sau nu va bagati deloc fratilor in chestii dastea. Momentan eu am timp si fac ce vreau cu el. Dar asta e unora le este greu sa anunte. Am mai avut o intamplare si cu o fata care de asemeni stabilisem ceva, si apoi ea bye bye, nici macar o avertizare ceva.

Un alt caz, chiar..ieri . Fusesem contactat de o persoana de la nu stiu ce radio pentru net. Ca doreau sa puna un player pe site-ul lost-romania.com, in care sa ruleze evident muzica de la ei. Bun dupa mai multe incercari de a ii contacta, oamenii raspund greu...ce sa le faci, astazi am reusit sa intru in legatura cu cineva, si sa vorbim pe mess. Nu mai intru in detalii. Prima persoana era de acord ca in schimbul acelui player ei sa imi faca promovare la radio pentru concursul FAN LOST. Ma trezesc apoi cu altcineva care doreste sa imi intre in lista, ii dau add, vbim. Imi zice ca daca este ei imi pun si baner la ei. numai ca acel baner era pe prima pagina intradevar dar undeva jos si unde doar 2% cred ca l-ar fi vazut. Spun asta deoarece cand intrai prima data pe pagina era o poza dintr-aceea mare, cu o tipa care mai zicea si SArbatori fericite si automat trebuia sa dai click pentru a aintra pe site-ul efectiv al lor. Deci acele banere care le au acolo sunt doar asta la 'shto. Tipul asta al doilea ma mai intreaba si ce trafic am. Eu ii spusesem si celui dinainte ca am 150 viz pe zi, si ma gandesc ca atunci cand contactezi o persoana asa cum au facut ei te interesezi de site-ul respectiv. Dupa ce ii spun si celui de-al doilea tip de traficul meu , deja parca stramba din nas....raspundea mai greu pe mess, ca ei vroiau vreo 300 mii de viz ....aici cred ca incepea sa viseze, ori habar nu avea ce vorbea. Dar ce m-a deranjat si mai mult a fost ca nu mi-a raspuns pe mess. ADica eu ii zic bun daca este incheiem parteneriatul nici oproblema, la care el nimic. Dupa minute bune ii zic macar sa raspunda, la care el arunca doar un simplu - DA.

Edit: Am vbit cu el si ma enerveaza si mai tare. O tine tot pe aia cu 300 mii vizitaotri , chiar 1 milion plus sa am page rank mare. Pai bun ii zisei am rank 4:)) si nu ma credea.Ii zisei sa verifice, dar ce te intelegi cu el. Ma "ameninta" intr-un fel si iesi de pe mess

[Exclusiv] Interviu cu Catalin Stelian (Bobo din "Nimeni nu-i perfect")


Pentru blogul de seriale pe care il administrez am reusit sa obtin in exclusivitate un super interviu cu interpretul simpaticului Bobo din serialul "Nimeni nu-i perfect" difuzat de Prima Tv. Catalin a fost destul de amabil si mi-a raspuns la intrebarile adresate. Iata acum cateva fragmente din acel interviu, restul il puteti gasi pe Seriale.Filmetari.com


.............
In liceu erai la fel ca Bobo ? De exemplu incercai sa scapi de la ore inventand scuze care mai de care ciudate, sau cineva ca Robert se tot lua de tine ?
In liceu,nu,nu am fost Bobo.Nu incercam sa scap de ore.Nu aveam absente mai deloc.Nu chiuleam..........
......Cat despre personaje ca Robert….nu prea am avut ,avand in vedere ca aveam un fizic mai impunator asa ,nu prea se incumetau multi sa se ia de mine.Nu ca as fi fost vre-un bataus sau periculos ,dar e o chestie logica, ca una din legile junglei :un animal mai mic nu se ia la tranta cu un animal mai mare decat daca este nevoit si cum eu nu le-am prea dat motive…intelegi demersul situatiei.


Stiu ca mi-ai spus ca ai urmarit de foarte multe ori serialul Friends. Care era personajul tau favorit ? si daca cumva te-a inspirat in crearea personajului Bobo. Desi Friends si NNP par a fi seriale diferite eu ma gandesc la Joey.
Intr-adevar,m-am uitat de multe ori.Personajul favorit este…greu de spus pentru ca sunt toti extraordinari,au facut niste roluri memorabile,au educat o generatie si au crescut cu cei care au interpretat.Insa peste toti este clar Chandler Muriel Bing.Pe langa faptul ca Matheew Perry.Este destul de greu sa te inspiri de la Chandler pentru Bobo pentru ca in primul rand este o diferenta de varsta si de gandire foarte mare.Dar cred ca Bobo daca s-ar chinui ar putea ajunge un Chandler.

In incheiere cateva cuvinte pentru fanii tai si ai serialului.
La fel ca de fiecare data le transmit sa nu incerce acasa ceea ce face Bobo in serial.Nu de alta dar e posibil sa se termine altfel decat in cazul lui si nu e bine :D. In rest multa sanatate si va multumim ca ne urmariti.Sper sa ne ne mentinem mereu la asteptarile voastre.
.....................


Si cu siguranta vor urma si altele

Concursul lui Ionut Stroe

Pe blogul lui Ionut Stroe a pornit un nou concurs. Premiul este un monitor LCD, pe care Ionut il va acorda bloggerului care ii va aduce cei mai multi referreri din Craiova pe site-ul lui. Ma inscriu si eu, sperand ca ii voi trimite cei mai multi vizitatori pe ionutstroe.ro

FANi LOST....not so much

Sunt un pic dezamagit dupa 4 5 zile de la startul concursului FAN LOST pe care il organizez pe lost-romania.com. Dupa primele 2 zile in care initial crezusem ca se inscrisese o singura persoana, am realizat ca de fapt erau vreo 25 ! dar nu ma oboseam sa mai dau eu un click in panoul de administrare de la lost-romania.com. si vedeam zero ! In fine m-am apucat sa le verific raspunsurile. Evident au fost si cativa care au gresit la una dintre cele 4 intrebari, dar o persoana m-a surprins total - gresind la 3 din cele 4 intrebari. Clar nu un mare fan al serialului. Am zis in regulament ca oricine raspunde corect la intrebarile alea 4 este inscris automat in concurs, desi mai este acolo un camp in care cei care se inscriu trebuie sa spuna de ce sunt ei fani LOST. Simplu ? Unora le-a fost greu si m-am trezit cu vreo 6 -7 care au scris decat "frumos". Sunt altii care au folosit poate 3-4 cuvinte in plus.

Mai mult de jumatate dintre cei aprobati de mine (adica au raspuns corect la cele 4 intrebari..duh) au scris insa ceva mai mult. O sa va arat cateva exemple mai jos. Doua persoane au trimis chiar si poze. Pacat ca in cazul unu - nu aveam nevoie de o poza cu intreg cast-ul LOST, iar in al doilea rand o poza facuta cu webcamul, simpla - nu dovedeste ca esti fan LOST, dar macar ai avut curaj, i have to give you that.

Astept in continuare declaratii fanatice !!!, poze editate, si cu siguranta astept prima persoana care trimite un clip video, in care se filmeaza pe sine (si facand ceva care sa dovedeasca ca este fan LOST), recreaza o scena din serial, sau un clip editat din scenele serialului.


".....Probabil dupa ce se va termina serialul ma voi tatua la fel ca Jack (mesajul in chineza, "He walks amongst us, but he is not one of us), chiar daca nu are semnificatia data in film."

"Unul din cele mai bune seriale din istorie,pur si simplu am luat-o razna,zi de zi gandindu-ma numai la teorii si sa aflu raspunsuri,dar cat as incerca,tot raman debusolat.PUR SI SIMPLU NUMAI REZIST nebuniei,imi e frica sa nu "Doamne fereste" mor,si sa numai aflu sfarsitul..."

"Sunt fan LOST. Am vizionat in trei zile toate sezoanele aparute."


"Imi place foarte tare LOST. Ma uit la LOST din germania pe AXN. Toti nemtii sunt invidiosi ca eu am vazut deja sezonul 4 :) Si cred ca LOST este cu mult mai mult decat un serial obisnuit. Ma face s-a gandesc profund despre lucrurile care se petrec."

"Este un serial fff bun , fiecare episod te tine cu sufletu` la gura,de aia m-am indragostit de el..nu ma prea consider un amre fan dar totusi nu pierd nici un episod si am cumparate 3 sezoane in original. Va multumesc"


Smiley feat. Alex, Baxter si Marius Moga - "Am bani de dat"

Nu credeam ca Smiley va mai scoate vreun clip pentru o piesa de pe albumul lui, dar iata ca m-am inselat. Albumul lui solo mie mi-a placut si imi place foarte mult, iar aceasta melodie este foarte usor de fredonat. Cine nu are bani de dat?



via monden.info

Lucruri care nu le stiati despre LOST

  • Episodul pilot a costat 11.5 milioane de dolari FIX ! De mult se zvonea ca episodul pilot a fost unul scump, dar cifrele variau intre 10 si 14 milioane de dolari. Acum stim sigur.

  • Dupa difuzarea episodului pilot audientele au fost foarte mari. La aflarea acestei vesti, Damon Lindelof le-a zis celorlalti din camera : "La naiba, acum trebuie sa le spunem si ce este acel monstru”.

  • In episodul pilot cand au introdus acel urs polar , s-a stiut ca vor explica odata intr-un episod viitor ca un grup de ursi polari au fost adusi pe insula pentru experimente de niste oameni, dar nu stiau exact cine vor fi acei oameni. Asta pana la episodul 8 din sezonul 1 "Solitary", cand Carlton s-a alaturat echipei de productie. Atunci el si Damon au purtat o discutie despre toate misterele neexplicate de pana atunci. De exemplu. Damon stia deja ce este monstru si ce este insula, dar au discutat despre alte intrebari : Ce ar fidaca un alt grup de oameni este numit The Dharma Initiative ? Ce ar fi daca personajele ar parasi insula inainte de finalul serialului, pentru ca publicul nu s-ar astepta la asta ? Ce ar fi daca serialul ar deveni despre cum personajele incearca sa se intoarca pe insula la sfarsitul serialului ? Care ar fi episodul final al serialului ? Ce va fi in acel buncar ? - Si eu care credeam ca Oceanic 6 a fost pura inventie pe parcurs...

  • Producatorii au recunoscut ca in sezonul 3 au tras de timp, neavand o data exacta pentru terminarea serialului. Asta explica episodul lui Claire cu acel mesaj legat de piciorul unui porumbel, si as adauga eu - ar explica si episodul Expose cu Nicki si Paulo

  • Niciodata nu au planuit ca Tom sa fie liderul Celorlalti.

  • Cateodata Gregg Nation vine la Damon si Carlton si le spune ca sunt erori de continuitate in flashback-uri, unde un ziar poate are o data care nu reflecta povestea din flaschback, si in loc sa incerce sa o modifice prin efecte vizuale pentru DVD, Damon doar il injura.

  • Despre povestea nespusa a flashback-ului nevazut al lui Sawyer. Initial flashback-ul fusese scris si filmat pentru episodul 2.02 (Adrift). Sawyer se ducea in Florida, se indragosteste de o femeie, pe care o insela, dar se pare povestea a iesit foarte prost incat au sters acest flashback din episod, inlocuindu-l insa cu un flashback al lui Michael.

  • In pauza dintre sezoanele 2 si 3 au realizat ca Charlie va trebui sa moara, dar abia in mini-pauza din timpul sezonului 3 s-au gandit sa il faca un fel de erou pe Charlie.

  • In medie un scenariu pentru un episod LOST are 57 de pagini. Damon si Carlton adora numarul 5. Ceilalti scenaristi se chinuie sa nu depaseasca baremul de 59 de pagini per episod.

  • Damon si Carlton au venit cu ideea din spatele episodului Ji Yeon.

Maxime despre Banel Nicolita


Am tot observat ca lumea ajunge pe blogul meu cautandu-l pe Banel Nicolita. Get over it !! Am pus si eu un post care mi s-a parut interesant despre cum Banel ar putea avea un penis de 25 cm si gata toate fetele au inebunit ! Ma rog..poate si baietii. Puteti citi AICI acel articol.

Dar astazi vreau sa continui un trend de pe acest blog , acela ar maximelor romanesti. Am scris despre Vin Diesel, Muresan (de la CFR), sau despre Jiji Becali, dar acum vreau sa va prezint niste creatii proprii despre cel mai rapid mijlocas ofensiv din Romania si poate din lume - Banel Nicolita

  • La cursa de 100 metrii de la Olimpiada pe locul 3 a iesit Asafa Powell cu un timp de 9.70 sec, al doilea a venit Usain Bolt cu un timp de 9.68, iar primul a fost evident Banel Nicolita, doborand astfel si recordul olimpic.
  • Banel este asa de rapid incat chiar si marele Gigi Becali are probleme sa isi dea seama unde se afla acesta pe teren.
  • Cand si-a dat autogolul de la Madrid, Banel ar fi putut sa alerge foarte repede, si sa opreasca mingea sutata de el inainte ca aceasta sa intre in poarta, numai ca el a crezut ca acea e poarta adversarilor.
  • Atunci cand era mic, Banel a fost invatat de un prieten cum se fura un portofel pe strada. Dupa ce Banel a sterpelit portofelul de la un necunoscut prietenul lui i-a zis FUGI !! si asa Banel a invatat si cum sa alerge foarte repede.
  • Intr-o intrecere pe o distanta de 1 km intre Banel si o Dacia Logan, Banel a iesit primul.
  • Intr-o alta intrecere intre un Ferrari si Banel tot pe 1 km, Ferrariul a iesit primul ce naiba ! dar doar cu 1 secunda avans !
  • Banel este asa rapid incat atunci cand alearga timpul sta pe loc.
  • Visul de mic al lui Banel Nicolita era sa fie alergator de performanta si sa castige medalia olimpica, dar autoritatile i-au interzis acestuia sa participe deoarece putea sa doboare toate recordurilor. Astfel Banel a ajuns fotbalist.
  • Banel nu dribleaza adversarii. Cu mingea la picior el ii ocoleste cu o viteza uimitoare incat acestia ametesc.
  • Coechipierii de la Steaua au votat in vestiar ca Banel sa poarte niste lumini reflectorizante pe spate. Atunci cand el alearga acestea sa lase o dara luminoasa si astfel ei sa ii poata pasa mingea.
  • Banel nu este singur la parinti. El are mai multi frati. Diferenta este ca el s-a nascut cel mai repede.
  • Atunci cand Gigi Becali l-a adus pe Banel la Steaua, oamenii din staff-ul tehnic l-au avertizat pe Gigi ca Banel nu prea stie cu mingea, dar Becali le-a replicat: "Dar voi nu vedeti ce repede alearga ? ADUCETI-L la Steaua !"
  • In deplasarile Stelei prin tara, Banel nu merge cu autocarul alaturi de ceilalti jucatori. El alearga pe langa.
  • Mai greu este la deplasarile Stelei sau ale nationalei din afara Romaniei. Atunci Banel este nevoit sa plece pe jos cu 1 ora inaintea autocarului sau avionului.
  • Cand Banel alearga pe teren, iarba se culca inaintea lui.
  • La Hollywood deja se vorbeste de realizarea unui film "Flash". Il vor in rolul principal pe Banel Nicolita. Si chiar titlul filmului s-ar putea modifica in "BANEL"
  • Banel ar putea sa joace de unul singur pentru Steaua. El ar pasa, el ar primi pasa si tot el ar suta, atat de repede s-ar misca. Mai greu este insa pe postul de portar. Atunci Banel ar avea nevoie de cateva secunde pentru a isi pune manusile de portar, timp destul pentru adversari sa dea gol.

Concursul FAN LOST


Concursul este organizat de mine dar pentru site-ul LOST-Romania.com pe care il administrez. Este foarte simplu sa va inscrieti in acest concurs. Intrati pe pagina de concurs, completati formularul de acolo si gata. In formular trebuie sa va lasati numele, o adresa de mail valida, sa raspundeti la 4 intrebari usoare legate de LOST (cate o intrebare din fiecare sezon), iar apoi trebuie sa spuneti de ce sunteti fani LOST, sau de ce credeti ca sunteti MARI fani al serialului. Puteti sa va mariti sansele la un premiu daca trimiteti un fan-video , o poza anything. Gasiti mai jos niste exemple ale mele.

Aaaa da premiile. In primul rand concursul se desfasoara intre 15 noiembrie si 15 februarie 2009. Avem 2 premii. Un premiu (tricou original LOST 4) se acorda prin tragere la sorti la care participa toti cei inscrisi indiferent de au avut de spus. Conditia este sa raspunda corect la acele 4 intrebari din formular. Macar atat nuh ? Apoi un alt premiu se acorda de un juriu format din membrii echipei LOST-Romania si cate un reprezentant al site-urilor partenere (avem si dastea) acelui fan care impresioneaza cel mai mult. Pana la urma despre asta e vorba. Premiul consta de asemeni intr-un tricou original LOST 4 plus materiale promotionale LOST si bonus un cd audio LOST-Romania.

Iata cateva exemple proprii:



(ultimul clip nu este realizat de mine - parodia cu Jack si Kate)

Zero - Zero

Acesta a fost scorul final la derbiul de sambata seara dintre Universitatea Craiova si Rapid Bucuresti. Pacat, dar si acest punct nu este de lepadat.

Rapid a inceput mai bine meciul, dar dupa minutul 15 Craiova a preluat fraiele partidei. Au fost ocazii si de o parte si de alta. Costea ratand o mare ocazie prin minutul 30 si ceva, dar si Cecihnia pentru Rapid a lovit bara in finalul primei reprize. Repriza a 2-a a inceput cu o Universitatea avantata la poarta lui Andrade. Intr-un singur minut Baird a ratat doua ocazii de a deschide scorul. Apoi incet incet Rapid a echilibrat lucrurile, stiinta nu a mai putut sa faca jocul bun din prima repriza. Iar dupa schimbarile lui Costea si Baird, Craiova nu a mai contat atat de mult in atac.

Rezultatul acesta cumulat cu cel de la meciul dintre Steaua si Timisoara nu ii avantajeaza decat pe dinamovisti, care este evident ca nu mai pierd titlul in acest an. Oricate valize ar trimite Jiji in retur, Dinamo nu se va speria ca CFR anul trecut. Mai ales ca Steaua va avea un final de campionat incins. Imaginati-va aceste partide din retur ale Stelei se vor repeta. Ultimele meciuri din campionat practic le vor arunca in fata cei mai tari adversari posibili. Dinamo, Rapid, Timisoara, Craiova, Urizceni. MEciuri grele bye bye titlu. Doar cu CFR se vor intalni undeva inaintea sfarsitului de campionat. Deci Rapid iesit clar din lupta pentru titlu, Steaua program greu, Urziceni fara experienta, pe Craiova nici nu indraznesc sa o adaug in aceasta lista, mai ramane CFR ca sa o intreaca pe Dinamo. In etapa 15 CFR a batut pe Arges si a urcat pe locul 3 in fata Craiovei, dar sunt la 6 puncte si Dinamo are meci cu Unirea

Acum cand scriu acest articol, Dinamo disbuta derbiul cu Urziceni. Chiar daca va pierde, Dinamo tot prima sansa la titlu o va avea. Urizceniul nu are experienta necesara sa duca un intreg campionat o lupta la titlu si probabil sa vor multumi in retur sa ramana pe locul 2.

Beyonce si Justin Timberlake la SNL

Super funny. Intotdeauna cei de la emisiunea Saturday Night Live se intrec a crea noi si noi scene amuzante. De aceasta data Justin Timberlake este un dansator al lui Beyonce.





via monden.info

Interviu cu Bad Pitzi

Cea care conduce blogul pitzipoanca.org a acceptat sa acorde un interviu pentru emisiunea Neatza cu Razvan si Dani. Insa Bad Pitzi a dorit inca sa isi pastreze anonimatu. Inteleg...la cate amenintari primeste din partea cocalarilor si pitzipoancelor. Dar acum ma intreb eu.. ce atata stres ? Sa stai si probabil sa citesti mailuri in care jumatate poate sunt amenintari , injuraturi etc. Mie mi-ar ajunge la un moment dat. Dar cum prostia romanului e mare si pitzipoance tot vor fi blogul va continua. Mai ales ca din cate zice Bad Pitzi chiar pustanii de liceu ii trimit poze cu colegele lor, numai pentru a rade de ele..sau ce o mai fi in mintea lor.



via mondenwest

Prea tare

Prea tare clipul urmator. Nu m-am putut abtine sa nu il postez.



EDIT: Am mai gasit un clip tare. Mai stiti clipul cu cocalul care isi da din prostie cu busteanul in cap ? Ei bine clipul asta e aproape la fel de bun. Dintii !!! unde-s dintii ??


Weekend de foc

Si ma refer...din nou la fotbal. Sunt rare astfel de sfarsituri de saptamana in campionatele de fotbal.

Daca nu ati realizat pana acum, iata ce meciuri de disputa in Liga 1 din Romania.

Dinamo - Urizceni (locul 1 cu locul 2)
Steaua - Timisoara (locul 4 cu locul 5)
Craiova - Rapid (locul 3 cu locul 8, dar totusi doar 2 puncte diferenta)
CFR Cluj - Arges (locul 7 cu locul 6)

CE meciuri mai stranse ca acestea ar putea exista ? Normal pe hartie toate sunt derbiuri, dar la fel de bine s-ar putea termina la diferente mari de scor. Eu unul abia astept meciul Craiovei cu Rapidul. Sper ca Universitatea sa faca un meci bun, si sa castige.

Look mommy...no hands



SUPER TARE !

Succesul lui Ionut Stroe ?!

Nu vreau sa il critic nici sa il laud. Vreau doar sa remarc un lucru. Dintre toti candidatii la orice alegeri ar fi acum pe 30 noiembrie , Ionut Stroe este singurul care s-a apropiat cat de cat de tinerii din Craiova. Are 29 ani si este de la PNL, dar nu vreau sa spun mai multe despre campania lui (nici nu stiu, si nu consider ca ar fi frumos - Nu vreau sa ajut la promovarea campaniei pentru o singura persoana) Cel mai corect ar fi ca eu sa vin cu argumente de la toti candidati de pe la toate colegiile, (ceea ce probabil nu cred ca voi face) sa spun ce promit fiecare si atunci ar fi o lupta egala din punctul meu de vedere. Nu ca as avea eu 1000 de vizitatori si as influenta electoratul, dar pur si simplu nu mi se pare mie corect.

Revenind la Ionut. Tipul si-a facut blog, are site, a venit si la intalnirea bloggerilor craioveni de sambata si si-a asigurat o promovare gratuita (mai toti au scris despre el / si eu acum asta fac! :( Nu stiu ce alti candidati au mai avut parte de promovare pe bloguri in afara de cea care vine automat prin Google). Inca o data ma repet ! Nu il critic. Dar tinerii care vad ca pe mai multe bloguri se scrie despre el, poate sunt influentati, chiar si la nivelul subconstientului. Poate ajung acolo in cabina, tre sa puna stampila si recunosc un nume care li se pare cunoscut. opaa Ionut Stroe VOTAT. Morala este: La tinerii de astazi nu se vine cu afise sicu discursuri pe la baluri.

Eu in acest post nu v-am influentat sa il votati pe Ionut, ci doar sa deschideti ochii si sa va informati despre alti candidati din zona voastra. Si foarte important - VOTATI ! pe 30 noiembrie.

Votul tau conteaza !

Iata un clip realizat de votezi.ro in genul spoturilor realizate la americani unde diferite vedete de la Hollywood ii indeamna pe americani sa voteze. Clipul acesta este mai inedit deoarece 15 blogeri cunoscuti din Romania au ales sa apara in acest spot. Dar partea care nu o inteleg eu este ca nu toti ne indeamna sa mergem la vot. Evident fiecare isi spune parerea lui si asta e bine. Chiar nici eu nu stiu ce sa mai fac - sa votez sau nu. Toti promit cate ceva.





via blogatu

Adio cupa !

Gata si cu visul asta.. Cupa Romaniei. Si incredibil la fel ca anul trecut tot Pandurii sunt cei care elimina Universitatea Craiova si tot in optimile de finala. Scorul de 4-1 este o diferenta mult prea mare, dar meritata pentru gorjeni. Craiovenii au primit golul 3 oarecum usor, nu au parut prea concentrati, iar golul 4 al Pandurilor a venit de la sine. Per total Universitatea nu a lasat o impresie buna. Am zis si dupa meciurile cu Otopeni si Buzau. Atunci Craiova a crezut ca se va menaja cu acele echipe mici, stiind ca urmeaza acest meci cu Pandurii si derbiurile cu RApid si Steaua. Dar stiti cum se zice, nici o echipa din lumea asta nu a gasit solutia sa joace un meci foarte bun dupa ce in vreo 2 meciuri inainte s-a menajat si nu a fortat deloc. Nici unul dintre jucatorii craioveni nu au parut conectati la meci. Woobay cel care mi s-a parut cel mai bun jucator in ultimele 3 meciuri ale Craiovei, a dezamagit si el in repriza a 2-a in acest meci. Acum sper doar ca la meciul de sambata cu Rapid jucatorii sa poata sa se concentreze la maxim, si sa daruiasca totul pe teren. Sigur tribunele pline ii vor ajuta. Asta e ! Mergem inainte ..in campionat.

REZULTATE CUPA ROMANIEI - OPTIMI DE FINALA -

Dinamo - Botosani 3-1
Rapid - Curtea de Arges 3-0
Gloria Bistrita - FC Brasov 1-1 (5-3 p)
CS Otopeni - Vaslui 1-2
U. Urziceni - Otelul 1-0
Dunarea Galati - FC Timisoara 1-2
U Craiova - Pandurii 1-4
Sportul - CFR Cluj (se disputa joi)

Ce vremuri...

Doamne ce bine este sa fii mic. Nu tu griji, nu tu ganduri. De fiecare data cand m-ai dau peste astfel de generice pentru serialele de desene animate care mi-au marcat copilaria, ma apuca nostalgia. Iata mai jos cateva exemple via: glob.pretutindeni.ro


Captain Planet / Scooby-Doo where are you?



Johnny Bravo / Dexter's Laboratory


Va mai amintiti de Captain Planet ? Parca TVR il difuza pe vreamea acea... Imi amintesc ca era o adevarata manie cu inelele, ne confectionam din orice si ne jucam , imitandu-i pe cei din serial. Mai ceva ca Harry Poter azi. Dar deh au trecut vremurile alea. Plus ca imi amintesc ca desenele animate cu Captain Planet aveau si o tenta puternica ecologica. Ii invatau pe copii sa nu arunce pe jos gunoaiele si multe chestii interesante. Ar fi bine si acum un serial ca acela.

Andre' doar pe jumatate la Happy Hour

Maruta n-a reusit azi sa implineasca “a doua minune“, reunirea formatiei Andre, aducand-o doar pe Andreea Antonescu la emisiunea Happy Hour… Dar tot am avut parte de momente interesante: ea a cantat, for old times sake, mega-hitul lor “Noapte de vis” (”Mosule ce tanar esti”)!



VIA: monden.info si StarsStreet

Cabral, varu' lui Obama

Iata doua creatii ale mele, desi stiu ca netul este plin... ca doar deh avem si noi un Obama al nostru.

Cat de important este un feedback pozitiv ?

Foarte important ! Aseara am primit un mail pe lost-romania.com . Nu era vreo lauda asupra site-ului, a muncii mele sau a echipei de acolo, fata respectiva mi-a trimis mail-ul cu un link spre you tube unde se gasea al doilea trailer pentru sezonul 5 din LOST. Evident i-am raspuns imediat, multumindu-i pentru mail dar in acelasi timp zicandu-i ca acel trailer l-am afisat deja pe lost-romania. Nu stiu daca am gresit . Ce era sa spun ? "O da multumesc , nu il stiam !". Eu unul ma bucur atunci cand vad ca cineva se intereseaza de site-ul lost-romania trimitand astfel de noutati. Eu percep acel mail ca un feedback, chiar daca ma repet, nu se afla nici o lauda, nu ne felicita deloc pentru site. Am avut si astfel de cazuri. "Tineti-o tot asa ! Bravo lost-romania !" Nu au fost foarte multi insa de fiecare data aceste cuvinte ma fac sa ma simt mai bine. "Uite mah nu scriu degeaba acolo", zic in mintea mea. Sunt genul de lucruri cate te fac sa continui atunci cand poate traficul este in scadere sau cand nu vezi luminita ....si crezi ca adaugi articole doar pentru tine.

In urma cu vreo 2 3 zile am primit si pe blogul de seriale niste comentarii interesante. Cineva la fel s-a interesat de un articol si a dorit sa ne corecteze. Era vorba despre aparitia sezonului 5 din LOST. Eu desi pusesem un articol in care anuntam acest lucru, a urmat la o zi distanta un articol in care povesteam despre episoadele noului sezon si am incurcat datele de difuzare. Dar baiatul care a trimis comentariu a tinut sa ne atraga atentia. Evident i-am multumit si eu si colega de pe blog, am modificat, iar urmatorul lui comentariu a fost iarasi unul fantastic pentru mine "Nu aveti pentru ce si apropo faceti o treaba minunata !" E daa ! Ne urmareste, ii place ce gaseste pe acel blog de seriale si "tine la noi" atat de mult incat sa ne atraga atentia in cazul unei mici erori.

Cat despre comentarii negative la adresa proiectelor mele nu prea am avut, dar astazi vroiam sa va vorbesc doar despre importanta celor pozitive. Astept si critici nu e asta problema. Doar asa devenim mai buni, prin critica altora.

Cel putin pentru mine unul inseamna foarte mult un feedback pozitiv. It makes me keep on going !

Ete c-am ramas si pe locu' 3 !


Citisem pe undeva ca de 13-14 ani (sau peacolo...) Craiova nu s-a mai aflat pe podium la jumatatea sezonului. Asta se intampla vineri,dupa victoria Craiovei la Buzau. Mi-am zis ca este prea devreme si pana duminica se mai joaca cel putin 2-3 meciuri in urma carora sa mai cadem 1 loc doua in clasament. Dar surpriza !! Dinamo bate la Timisoara cu 3-0. In mod normal nu m-as bucura la o victorie a dinamovistilor dar Poli...ah FC Timisoara prea si-o luase in cap. Le-au taiat maul ca sa zic asa. CIEFIERIE Cluj a scos doar un egal la echipa italieneasca a lui R. Lucescu, iar Rapid si Steaua au facut anti-spectacol in meciul direct. Scor alb si Universitatea inopteaza mai multe nopti pe locul 3. Ah ce bine este acolo. Ma mai gandesc la ceva. Inca este bine...ca nu prea ne baga in seama astia de jos, CFR, Rapid, Steaua.... Acum eu sper sa ramana cu picioarele pe pamant si jucatori dar si Mititelu.

Daca in cazul fericit batem pe Pandurii in Cupa, si apoi scoatem 4 puncte din 6 acasa cu Rapid si Steaua, Mititelu inebuneste. Se gigibecalizeaza ca sa folosesc un termen neobisnuit. Pai va dati seama sa iernam noi pe locu 3 ?? Ar fi nebunie. Declaratiile oltenilor vor creste de parca nu ar mai conta ca in spatele nostru in clasament ar fi Steaua, Poli sau CFR la doar 3 puncte (sa zicem...teoretic vorbind). De la declaratii gen "Obiectivul nostru este o clasare in primele 6", deja am ajuns recent la "Ne dorim locul 4", si deja cred ca l-am auzit pe mititelu zicand ceva de genul.. "Eu imi doresc o clasare mai buna de locul 4". Inseamna ca toata iarna... Mititelu o sa zica "Ne batem cu Dinamo la titlu, 8 puncte sunt recuperabile". Pe langa chestia cu auto-cunoasterea limitelor echipei, si concentrarea jucatorilor eu unul nu mi-as dori vreun scandal pe la echipa...in urmatoarele 3 saptamani si de fapt nici pe timpul iernii. Sa fie liniste ...

Pitipoanca Inna !


Mda...ma framanta chestia asta, si de acea o sa comentez putin. Daca pozele aparute pe mondenwest sunt adevarate si in acele fotografii este chiar Inna atunci asemanarea ei cu stilul pitipoancelor este fondata. Este adevarat ca noi romanii avem si stilul nostru sa gasim barfe in orice. Am terminat cu Raduleasca, hai care-i urmatorul subiect ? Aaa o gasiram pe Inna. Avem ce scrie pe bloguri si in ziare poate cel putin 2 3 zile.

Dar sa revin la Inna. Melodia ei "Hot" este chiar foarte buna, pentru stilul in care se incadreaza. Daca este sa o desfacem melodia pare facuta in joaca. niste versuri care sincer...NU AU SENS !! niste la la lauri peacolo si multa voce computerizata. Atunci de ce Inna cere 1300 euro pe concert ? Cica are vreo 4 melodii care le canta prin cluburi. mi se pare mult prea mare suma ceruta de noua artista. Nu stiu exact cine o produce, dar mai mult ca sigur este genul acela de proiect pornit din joaca, cum probabil s-a intamplat si cu Dj David. Ma rog nu neaparat din joaca, dar din intamplare melodiile au ajuns hituri. Zic intamplare pentru ca videoclipuri la aceste melodii au aparut mult dupa ce piesa a ajuns hit la radio. Clipul lui Dj David chiar m-a dezamagit, iar cel al Innei este asa si asa.

Este Inna visul oricarei pitipoance care isi afiseaza pozele pe haifaiv ? Iata mai jos niste poze de pe profilul Innei de Hi5:

NFS Undercover - Trailer





via: http://romaniazone.blogspot.com/

104 ani !!!

Probabil nu as fi scris despre acest lucru daca nu imi atragea atentia Ilona, o fosta colega de liceu si o buna prietena. Se pare ca strabunica ei este cel mai varstnic om din judetul Dolj. Are numai putin de 104 ani ! Ieri chiar Gazeta de Sud a fost in satul Zvorsca pentru a face un reportaj. Iata cateva fragmente din articolul aparut pe GDS si apoi un clip cu Ilona si Maria Grigore, cea mai varstnica femeie din Dolj.

„Să mor nu-mi pare rău“, îşi vede bătrâna de povestea ei. Că am trăit. Ete-aşa am dus-o“ şi arată din nou cum a fost ţinută în palmă. De părinţi, de soţ, apoi de copii. Că şi-acum o duce bine. „Nu mă pierdeau din ochi părinţii. Că dacă am fost singură! Şi cu bărbatu’ la fel. Nu mă punea la treabă. El se ducea la câmp, la muncă, eu rămâneam la cazan, să fac ţuică. Am trăit bine cu bărbatul. Îmi lua garniţa de la drum şi o aducea el acasă. Ete-aşa mă ţinea tac-to mare, ca-n palmă... „Din nou întinde mâna. Nepoţii râd. „Are povestea ei. Şi aia cu ţuica, de o spune la toată lumea. Da’ asta mai ţine minte“, spune zâmbind nora, aranjând un platou cu aperitiv. „Bine-am trăit, maică! Salam mănânc şi măsline. Oaaa, e moartea mea!“, zâmbeşte fericită, ca un copil răsfăţat. „Ciorbă eu n-am mâncat, da’ îmi plăcea fript. Ostropior. Mămăligă iar n-am mâncat, doar pâine. Şi ficatele mie mi-l opresc“. Ciucurică o alinta Lisandru, bărbatul Mariei, care s-a stins cu mulţi ani în urmă.


Craiova Bloggers Meeting 6 - Impresii

Yee. Prima mea intalnire cu blogerii din Craiova ! Nu ii stiam pe multi de acolo. De fapt stiam vreo 2 :) Scuzele mele celorlalti baieti si fete, dar ii stiam doar pe blogatu si pe visurat. Aa si nu puteam sa nu il recunosc pe celebru deja Mufica. Chiar m-a surprins ca a batut atata drum pana la Craiova.

Eu unul de obicei sunt mai retras si nu prea vorbaret. Doar era prima mea intalnire cu bloggerii craioveni. Trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu colectivu' :). Nu stiu acum cati dintre ei se cunosteau dinainte, dar am realizat ca nu am fost singurul "nou" printre ei. Atmosfera a fost destinsa, s-a ras mult si asta mi-a placut. Au fost si unele momente in care tacerea era iritanta, dar treceam repede peste.

Scopul intalnirii a fost dupa spusele lui Blogatu, sa aflam cum sa promovam un blog si socializarea bloggerilor. Desi nu am aflat mare lucru despre cum sa iti promovezi un blog, la partea cu socializarea au mers lucrurile mai bine. Despre partea cu politica nu prea as vrea sa comentez, nici nu stiu nu sunt la curent cu toate promisiunile candidatilor, iar cei doi politicieni veniti la meet intradevar nu au fost preocupati atat de mult de politica. Vroiau mai mult sa afle in ce locuri pot sa ajunga la tineri sa le explice, si asta este un lucru bun.

Participanti: Blogatu, Gabi, Doiu, Ionut, Ankutzu, Alin, Virgil, Catalin, Paul, Ivy, Ionut Stroe, Cristina Calangiu, Visurat, Denisuca si Mufica. (i-am copiat pe toti hihi)

Ce ar fi daca ?

Sambata 15 noiembrie 2008. Oblemenco. 20000 de oameni. Atmosfera incendiara. Adversar: Rapid Bucuresti. Meciul incepe cum nu se poate mai bine si in minutul 3 Costea deschide scorul. Tabela arata 1-0 pentru Universitatea. Nimeni nu se mai mira. In ultimele meciuri Craiova a marcat de fiecare data in primele minute (vezi meciurile cu Pandurii, Medias, Otopeni sau Buzau). Rapid incearca sa ofere o replica buna, dar jucatorii lor nu se regasesc. Woobay trece pe langa majorare in minutul 18, dar 4 minute mai tarziu tot Costea este cel care inscrie pentru 2-0. Tribunele iau foc. Jocul de presing al nostru este naucitor. Rapidistii nu pot sa iasa din propria jumatate decat cu mingi lungi care nu isi ating destinatarul. Prima repriza se apropie de final. Corner pentru noi. Executa Woobay. Centrare buna si GOOOOLL Stoica !! Incredibila repriza avem. Craiova 3, Rapid 0. Publicul oltean canta neincetat. Galeria este si ea la inaltime.

Incepe repriza a 2-a. Giulestenii nu par a fi prea hotarati ca pot sa revina in joc, desi s-au mai vazut minuni. Preseaza au cateva semi-ocazii. Minutul 64. Din nou corner pentru Stiinta. Executa acelasi Woobay. Mingea este centrata in careu..se respinge, vine Rose suuuut ..putin pe langa. Publicul ofteaza. Rapidul incearca si reuseste sa aduca mingea mai aproape de careul lui Bornescu. Corner pentru rapidisti. Centrare si gol. 3-1 ! Este minutul 71. Ne este putina teama, dar tinerii jucatori ai Craiovei nu se pierd cu firea. Revenim la pressingul din prima repriza. Ultimele 5 minute ale meciului. Nu mai putem pierde. Sunt aplaudate toate pasele oltenilor. Minutul 93 - se aude fluierul de final. Ce victorie !! Trei puncte foarte importante pentru Stiinta ! Avem 28. Atat de aproape de primele 2 locuri, dar pentru inca o etapa trebuie sa ne multumim doar cu locul 3.

Gloria Buzau - Universitatea Craiova 0-2


Da domne' da ! Fara griji, fara stres, oltenii au invins si la Buzau. Gloria este intradevar o echipa limitata, si nu degeaba are doar 2 puncte din 14 meciuri. Craiova a inceput cum nu se putea mai bine si a marcat inca de prin secunda 70. Woobay primeste o minge la marginea careului suteaza, mingea este deviata si tabela arata 0-1. Apoi a urmat un meci fara stralucire. Stiinta nu a vrut sa se oboseasca inutil in fata unei echipa ca Buzau, care desi a ratat 2 ocazii importante in prima repriza nu parea ca are o forta sa revina pe tabela. Stiu stiu. si eu mi-as dori ca Universitatea sa joace intotdeauna spectaculos, sa faca meciuri ca la Cluj sau la Medias, dar cateodata este mai bine sa nu fortam sa nu facem spectacol si sa castigam. Sigur la meciurile cu Rapid si Steaua echipa va arata altfel. Sa revin la repriza a 2-a a meciului de la Buzau. Intradevar gazdele au avut un gol marcat in minutul 47 dar nu pot sa ma pronunt daca a fost sau nu offsaid. Apoi golul marcat de Dina dupa o centrare perfecta a lui Woobay a inchis practic meciul. Dupa mine Woobay a fost cel mai bun jucator al Craiovei, si din cate imi amintesc si dupa meciul cu Otopeni tot Julius a fost desemnat prin vot de catre fani , cel mai bun jucator al meciului. Trebuie sa remarc si forma slaba a lui Costea, dar probabil acesta a crezut ca nu trebuie sa se forteze prea mult cu Buzaul. Acesta este un lucru prost-gandit pentru ca acum Costea trebuie sa isi revina si sa arate de ce multi il vad viitorul star al nationalei.

Aa si un ultim lucru pe care vreau sa il remarc. Vreau sa felicit galeria Craiovei care pe durata intregii partide au cantat si au fost alaturi de jucatori. Nu stiu exact cati au fost la meci, dar sigur la meciul de la Craiova de saptama viitoare cu Rapid stadionul va fi plin. Si locul bun din clasament sigur va atrage multimea la stadion. Momentan cand scriu acest post Craiova ocupa locul 3 cu 25 puncte, dar mai trebuie jucate multe partide. Oricum 3 puncte importante obtinute de Stiinta care vor conta la finalul campionatului.

Premiile MTV Europe Music Awards Liverpool '08

Iata castigatorii:

  • Most Addictive Track: P!nk ‘So What’
  • Video Star: 30 Seconds To Mars ‘A Beautiful Lie’
  • Headliner: Tokio Hotel
  • Ultimate Urban: Kanye West
  • Rock Out: 30 Seconds To Mars
  • Artists Choice: Lil Wayne
  • Act of 2008: Britney Spears
  • Ultimate Legend: Sir Paul McCartney
  • Album of the Year: Britney Spears Blackout
  • Europe’s Favourite Act: Emre Aydin (Turkey)
  • New Act: Katy Perry
  • Best Act Ever: Rick Astley


Kanye West - Love Lockdown
Iata show-ul facut de Kanye West la premiile MTV Europe Music Awards de aseara de la Liverpool. De ce mi se pare mie un pic ragusit ?? sau e chiar asa de greu de cantat melodia "Love lockdown" live ?



Duffy - Mercy




Beyonce - If i were a boy




Pentru clipuri multumiri: monden.info

Maxime romanesti....

V-am tot inebunit cu maximele sau citatele despre Vin Diesel si Gigi Becali. Toate astea evident au plecat de la maximele cu Chuck Norris, dar o sa revin intr-o alta zi cu acestea. Momentan vreau sa va arat cateva maxime romanesti...

Sa il luam de exemplu pe bunul nostru fotbalist de la CEFERE CluJ ! Muresan !

- România nu va mai avea adversari, România va avea doar sparing-parteneri pentru Mureşan.
- Selecţionerul nu va mai trimite 11 jucători în teren, selecţionerul îl va trimite pe Mureşan. Şi încă 10.
- Vestiarul naţionalei nu va mai avea uşă, Mureşan trece prin perete.
- Pe Mureşan nu l-au urmărit niciodată impresarii, el se urmăreşte singur.
- Nu există dribling reuşit, există doar bunăvoinţă din partea lui Mureşan.
- Tacklingul este versiunea în limba engleză a “contactului cu Mureşan”
- De ce nu-l transferă Chelsea pe Mureşan? Pentru c-ar trebui să concedieze toată linia de mijloc.
- Mureşan poate înscrie pe Ghencea, cu o minge şutată din Cluj.
- Chuck Norris va purta tricou cu Mureşan pe spate
- Mingea nu a ieşit în aut, mingea s-a speriat de Mureşan.
- De ce n-a ajuns Dinamo niciodată în Champions League? Pentru că Mureşan n-a jucat niciodată la Dinamo.
- Toţi fotbaliştii ascultă manele, manelele îl ascultă pe Mureşan.
- Dacă Mureşan va continua să respingă, UEFA va interzice centrările.
- Mureşan nu se retrage niciodată, el atacă din direcţia opusă.
- Adversarii nu au coşmaruri, adversarii îl visează pe Mureşan.
- Lui Chuck Norris nu-i este frică de Dumnezeu, pe Chuck Norris îl sperie doar Mureşan


si acum.. (astea le-am gandit eu acum..)

In Franta numai exista campionat de fotbal. Este doar Lyon si celelalte echipe.
-De fapt Steaua putea sa castige ambele meciuri disputate cu Lyon, numai ca din respect pentru Juninihio au lasat-o mai moale.
-Barack Obama se trage din Romania de fapt. Numai ca a apucat-o pe drumul gresit si a plecat la "munca" in State.
-Dupa terminarea turului de campionat Dinamo trebuie lasata din nou sa se pregateasca pentru Grupele Champions League. Chiar daca campioana Romaniei are un loc asigurat in grupe, Dinamo joaca oricum 2 tururi preliminare, chiar daca e campioana.
-Pentru ca sa continue traditia jucatorilor portughezi din Romania, cei din Portugalia s-au decis sa mai infinteze 2 echipe Estrela Amadora.

Montuga ?!


Ati putea spune WHO THE FUCK IS MONTUGA ? Este o trupa. Si nu nu vine din AFrica desi numele pe mine acolo ma duce cu gandul. De fapt chiar si conceptul de trupa este gresit aici. Observ ca prinde mai bine combinatia....proiect muzical de nivel european.

Clipul lor l-am vazut mai demult pe la tv. Suna interesant. Iata ce am gasit despre montuga pe mediapro music:

Montuga inseamna Mika Moupondo si Mihai Ristea.

Nascut in Romania, crescut in Galati pana la varsta de 6 ani si apoi mutat in Congo, Mika face parte dintr-o instarita familie congoleza, in care muzica a fost dintotdeauna modul de exprimare a trairilor. De la mama sa, pictorita, a mostenit simtul artistic, ambitia si perseverenta, iar de la tatal sau, cautator de diamante in Angola, Mika a mostenit talentul, dar si spiritul de aventura. Astfel, Mika a starbatut lumea in lung si in lat. Din Congo a plecat in Franta, unde cativa ani a cantat in baruri si a sustinut concerte. Atras de muzica soul, Mika pleaca in Statele Unite, unde, in scurt timp reuseste sa sa obtina cateva contracte cu baruri in care se canta muzica soul si R’n’B. La scurta vreme insa renunta la tot si revine in Romania pentru a urma cursurile Facultatii de Management Financiar-Bancar. Dupa terminarea studiilor, in timp ce colinda lumea alaturi de tatal sau, Mika primeste o oferta din partea unui impresar din Franta si isi reia activitatea muzicala, de aceasta data in Paris. Hotarat sa urmeze masteratul in Management bancar, revine in Romania unde primeste oferta de a forma, alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Mihai, trupa MONTUGA.


Pasionat de muzica, la varsta de 3 ani, Mihai, devine fan Michael Jackson si invata sa danseze, in joaca, in fata televizorului. Pana la 5 ani, sterge marea parte a casetelor audio ale parintilor, pentru a se putea inregistra cantand. Nu dupa mult timp, parintii il inscriu la fotbal, iar pentru o vreme muzica trece pe planul al 2-lea. In gimnaziu, pasiunea pentru muzica si dans revine si formeaza o trupa de break-dance. Spre sfarsitul clasei a 8-a intra pentru prima data intr-un studio de inregistrari. Fascinat de ceea ce vede, incepe sa stranga bani, hotarat sa isi ridice acasa un studio personal. In paralel, colaboreaza si cu alte studiouri din Bucuresti, compunand atat pentru propriul sau proiect muzical, cat si pentru diferiti artisti.

Iata si clipul la piesa "Sofia". Aa si am zis de super site-lor in flash ? Check it out:

montuga.com

Holograma in televiziune

Fictiunea a devenit realitate. Ceea ce in STAR TREK parea imposibil CNN l-a reusit astazi. Este vorba despre prima holograma care apare la vreo televiziune.35 de camere high-definition o filmeaza din diferite unghiuri pentru a reconstitui imaginea prezentatoarei.



Via: eblog

"Fast and Furious 4" - Wallpapers

Patru wallapapere noi noute despre filmul "Fast and Furious 4" care va aparea in vara lui 2009:



American Pie ...4 ?!


Se pare ca Universal Pictures a decis sa invie seria American Pie. Noul film va fi o continuare directa a celei de-a treia parte a seriei, American Wedding.

Scopul este de a se indeparta cat mai mult de filme precum American Pie: Band Camp, American Pie: Naked Mile sau American Pie: Beta House,” care l-au avut in rolul principal pe Eugene Levy. Universal vrea sa se intoarca la radacini si sa adune din nou vechile personaje principale : Jim (Jason Biggs), Michelle (Alyson Hannigan), Finch (Eddie Kaye Thomas), Stifler (Seann William Scott).

American Wedding spune povestea nuntii dintre Jim si Michelle, eveniment la care au luat parte familiile si prietenii apropiati ai celor doi, fostii colegi de liceu ai mirelui si sora mai mica a lui Michelle. Noul film va prelua de aici firul actiunii.

Primul film al seriei American Pie a avut incasari de 235 de milioane de dolari, cu un buget de numai 11 milioane. Continuarea a fost incununata si ea de succes, incasand 231 de milioane de dolari, la un buget de 55 de milioane.

sursa: CinemaRX

Ce filme am mai vazut...

Va propun astazi un Marius-romantic :) nu ca nu as fi in mod normal, dar am observat ceva la mine...cel putin la mine ca nu sunt chiar asa un bun judecator de caractere sa imi dau seama si despre altii. Conteaza mult ce stare ai intr-un anumit moment al zilei , sau al saptamanii. Acest lucru se reflecta in ce facem in fiecare zi. Eu pot da exemplele mele. Asta vara si la inceputul toamnei ascultam in draci orice hit house care aparea. Aveam vreo 10-15 melodii care le ascultam pe repeat. Dar parca se potrivea si cu vremea de afara si oarecum cu starea mea de spirit de atunci- mai vesel. Acum ascult in continuare si house nu e asta problema dar nu mai sunt asa obsedat. Al doilea exemplu ar veni din ultimele 4 filme pe care le-am vazut in ultimele 3-4 zile. Titlurile si mentiunile mele or sa va dea explicatii.

"In search of a midnight kiss" - este o drama romantica cu destul de mult umor. Este filmat alb-negru si trebuie sa mentionez ca este un indie-film care a primit multe critici pozitive si cred si multe premii pe la diferite festivaluri. Chiar si cu un buget infim cred, filmul compenseaza prin modul in care cei 2 actori principali isi interpreteaza rolurile. Sunt foaarte naturali. Nota mea 9/10

"Keith" - drama, romantic, adolescenti. Intr-un fel filmul seamana spre final cu "A walk to remember", daca stiti despre ce vorbesc. M-am cam pierdut pe la mijlocul filmului, deoarece tanarul din rolul principal era foarte ...ciudat, nu prea intelegeam. Pana la urma a iesit bine, deoarece finalul a fost unul surprinzator si trist in acelasi timp. Fiti linistiti daca urmariti filmul nu va veti da seama la ce ma refer decat atunci cand veti vedea scena de care vorbesc. Nota mea 8,5/10


"P.S. I love you" - De mult vroiam sa vad filmul asta.Il aveam pe calculator numai ca nu avusesem "chef". Vedeti...nu aveam chef sa il vad...dar ieri mi-am zis what the hell... ia sa-l vad. Filmul are o poveste interesanta, unica as putea spune, deoarece din start incepe cu o drama. Plin de romantism, filmul devine mai bun pe masura ce se apropie de final. totusi scena mea favorita din acest film se petrece mai la inceput. O sa spun despre ce e vorba, dar inca o data fiti linistiti ca nu va stric filmul. Deci bun el si cu ea se iubesc sunt casatoriti. El moare(asta se intampla la inceputul filmului, povestea e alta....). Este apoi o scena care m-a impresionat. Ramasa singura in apartament tipa, interpretata de Hillay Swank suna pe propriul numar de acasa numai pentru a auzi vocea fostului ei sot, care inregistrase acel mesaj de intampinare. Apoi adoarme cu telefonul la ureche. Pentru scena asta... nota mea 9,5/10

"My sassy girl" - Numai aveam filme de genul asta....si am tot cautat... Am vazut informatii seamana cu "a walk to remember", joaca Elisha Cuthbert. L-am descarcat si lam urmarit. Filmul este bun, insa abia la final devine exceptional. Comedie, romantica, si foarte emotionant pe final. Nota mea 9/10

Animal X - "Nisip purtat de vant" [videoclip]

Iata noul clip al baietilor de la Animal X. Este vorba despre un videoclip la piesa "Nisip purtat de vant" care face parte de pe noul lor album "sambure de drac". Cum vi se pare melodia ? Sincer...imi place mai mult "Balada".




Basescu e emo !

Hai ca e reusita poza. Multumiri: retusuri.blogspot.com

Univ. Craiova - CS Otopeni 2-2

Univ. Craiova - CS Otopeni 2-2
Off ce meci. Ce meci slab al Universitatii adica. Dar chiar si asa in fata unei echipe ca Otopeni poti castiga si atunci cand joci mai slab. Ce mai conteaza daca a fost sau nu offsaid la golul 2 al oaspetilor, rezultatul este 2-2 si trebuie sa mergem mai departe. Prepelita a remarcat bine faptul ca Otopeni este o echipa care se inchide bine si se apara in fiecare meci. Le-a iesit cu Steaua, era sa le iasa si cu Rapidul si iata ca au mai facut un egal la Craiova. Totusi cu cele 9 puncte adunate tot nu ii vad bine pe cei din Otopeni, care au sanse foarte mari sa retrogradeze.

Acum sper as nu se trezeasca naibii aia de la Gloria Buzau tamai in meciul urmator. Sau sa nu prindem noi un meci foaaarte slab.

Cam...atat. Va las cu niste poze facute la meci ca sincer nu prea am chef sa scriu altceva si nu neaparat din cauza acestui 2-2.