Spiga

Ne prostesc in fata...

Adica haideti ma oameni buni. Asa am ajuns ? Mai inteleg mesaje subliminale, sau directe in unele reclame, dar asta e prea de tot. Este vorba de o reclama mai veche care apare la tv si in ziua de azi. Da batoanele de ciocolata Lion sau ce or fi ele. Stiti reclama aia... tot ii arata pe unii cu biciclete se dau mari se sparg in figuri, ajung acasa vor sa se joace pe o consola ceva si se intampla nu stiu ce tragedie de le cade ditamai dulapul in cap. Cica 9 din 10 accidente se intampla in casa. Sfatul Lion ? Stai afara !

bun... In primul rand ce dracu de legatura are statul afara si mersul pe bicicleta cu mancatul batoanelor Lion. hmm sa zicem ca e vorba de targetul acestui brand, si anume adolescentii 14-20 ani care le plac sporturile extreme. Bun pot sa inteleg asta, desi pierd alte segmente de oameni, dar e riscul lor.

Dar apoi vine minciuna. Si culmeaaa ca scrie MAREEE si in timpul reclamei (ma rog nu atat de mare, dar scrie undeva jos). Dupa ce zice tipul ala "9 din 10 accidente se intampla in casa" , apare pe ecran cu steluta scris " *Nu exista un studiu care sa confirme acest lucru ". Pai OPAAAAA fratilor ati dat-o in bara atunci , pentru ca eu inteleg ca intreaga voastra campanie se bazeaza pe o minciuna !

Deci ala zice un lucru si apoi pe ecran apare scris exact opusul. Ce sa mai intelegem ? E ca si cum reclama la televizoare. Cumparati de la noi ca restul marcilor se defecteaza de 5 ori mai repede, si apoi pe ecran sa zica ca nu exista un studiu. Stiu stiu..nici nu ar avea voie sa zica sa nu cumpere de altii deoarece asa e legea nescrisa (sau scrisa) a publicitatii : nu ai voie sa iti jignesti concurenta. Desi in trecut s-au vazut reclame pepsi vs coca-cola. Revenind la Lion al nostru...nu e vorba de jignirea concurentei , este vorba ca ne jignesc pe noi, cei care urmarim acea reclama.

Barem alte reclame...ne mint..dar mai frumos. Aaa mai bine zis...toate reclamele ne mint, dar o fac mai cu stil, mai ascuns sau mai frumos. Da-te cu crema asta ca nu imbatranesti, mananca fidea de la noi ca are un gust special sau cumpara masina X ca are dotari extra ! Intr-un fel sau altul reclama este facuta ca sa vinda produsul. Eu unul numai suport sa urmaresc atatea reclame proaste..... Intradevar sunt si unele reclame bine facute care iti smulg un zambet la final sau chiar poti sa razi cu hohote. Despre teleshoping.....haha asta e alta discutie, si o las pentru altadata. Deocamdata ia vedeti...reclama la Lion. Sa imi spuneti cum ramane....9 din 10 accidente chiar se intampla numai in casa ? sau nu exista un studiu care sa certifice asta ?

Aaa si cei care dintre voi gandesc ca toata reclama e facuta la misto ..... chiar si la misto it's still wrong !!!!!!

0 comentarii: