Spiga

Zero - Zero

Acesta a fost scorul final la derbiul de sambata seara dintre Universitatea Craiova si Rapid Bucuresti. Pacat, dar si acest punct nu este de lepadat.

Rapid a inceput mai bine meciul, dar dupa minutul 15 Craiova a preluat fraiele partidei. Au fost ocazii si de o parte si de alta. Costea ratand o mare ocazie prin minutul 30 si ceva, dar si Cecihnia pentru Rapid a lovit bara in finalul primei reprize. Repriza a 2-a a inceput cu o Universitatea avantata la poarta lui Andrade. Intr-un singur minut Baird a ratat doua ocazii de a deschide scorul. Apoi incet incet Rapid a echilibrat lucrurile, stiinta nu a mai putut sa faca jocul bun din prima repriza. Iar dupa schimbarile lui Costea si Baird, Craiova nu a mai contat atat de mult in atac.

Rezultatul acesta cumulat cu cel de la meciul dintre Steaua si Timisoara nu ii avantajeaza decat pe dinamovisti, care este evident ca nu mai pierd titlul in acest an. Oricate valize ar trimite Jiji in retur, Dinamo nu se va speria ca CFR anul trecut. Mai ales ca Steaua va avea un final de campionat incins. Imaginati-va aceste partide din retur ale Stelei se vor repeta. Ultimele meciuri din campionat practic le vor arunca in fata cei mai tari adversari posibili. Dinamo, Rapid, Timisoara, Craiova, Urizceni. MEciuri grele bye bye titlu. Doar cu CFR se vor intalni undeva inaintea sfarsitului de campionat. Deci Rapid iesit clar din lupta pentru titlu, Steaua program greu, Urziceni fara experienta, pe Craiova nici nu indraznesc sa o adaug in aceasta lista, mai ramane CFR ca sa o intreaca pe Dinamo. In etapa 15 CFR a batut pe Arges si a urcat pe locul 3 in fata Craiovei, dar sunt la 6 puncte si Dinamo are meci cu Unirea

Acum cand scriu acest articol, Dinamo disbuta derbiul cu Urziceni. Chiar daca va pierde, Dinamo tot prima sansa la titlu o va avea. Urizceniul nu are experienta necesara sa duca un intreg campionat o lupta la titlu si probabil sa vor multumi in retur sa ramana pe locul 2.

0 comentarii: