Spiga

La multi ani 2029 !!!

Nu este asa ca va plac aceste previziuni fantezisto-comico-nerealizabile. Ce este mai jos este incercarea mea de a vedea in viitor peste 20 ani. Nu fac ca Blogatu previzunile blogosferice ale anului 2009, ci bat campii. Sa vad daca va place.

Este ajunul anului 2029. Anul 2028 a fost unul plin de realizari ale Romaniei, dar si de dezamagiri. Iata cateva lucruri care ar putea?! sa se intample.

- Elena Basescu, prima femeie presedinte in Romania va intra in ultimul an al primulu ei mandat ca presedinte. Aleasa in anul 2024, ea inca se bucura de un succes enorm.
- Viata politica in Romania este mult mai simpla acum. Exista doar 2 partide.
- Am zis mai sus de dezamagile anului 2028. M-am referit aici pe plan fotbalistic, unde nationala Romaniei a pierdut titlul european, intr-o finala disputata contra Rusiei. Turneul final al Campionatul European de fotbal 2028 a avut loc chiar in Romania. au fost alese 6 stadioane din tara, toate fiind modernizate incepand cu 2020. Orasele in care s-au disputat meciuri au fost: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi.
- Ramanand pe plan fotbalistic trebuie sa mentionez de transferul lui Ianis Hagi la FC Barcelona, si a lui Mario Mutu la echipa engleza Arsenal Londra.
- Universitatea Craiova a incheiat campionatul Romaniei pe locul 3. Sezonul 2028 s-a terminat pe 24 noiembrie. Incepand cu 2022, FUEF, adica Federatia Uniunii Europene de Fotbal, a decis ca in tarile din estul Europei, campionatele sa se desfasoare in sistem primavara-toamna. Universitatea Craiova era insa campioana Romaniei la fotbal de 6 ani consecutivi. In sezonul recent incheiat, Chiajna a devenit campioana Romaniei, iar pe locul 2 s-a clasat Minerul Matasari.
- La 42 ani?! Andreea Balan primeste si recunoasterea mondiala. Al doilea sau album lansat in SUA a depasit 10 milioane de discuri vandute, si pentru care primit discul de aur din partea Sony Records.
- Pe piata auto a Europei, Romania a devenit un jucator important. Fabrica DACIA de la Pitesti a fost reinviata in 2021. Anul 2028 a fost unul foarte prosper. Fara nici un ajutor al vre-unui investitor strain, DACIA a reusit sa vanda 12 milioane de masini in Rusia, Ucraina, Cahia, Polonia, CRoatia,Bulgaria, si peste 4 milioane de autoturisme in vestul Europei. Noul model DACIA se numeste JUG si este complet automata si ecologica.
- Euro este evident moneda nationala, si este mai puternic decat dolarul american
- Cele 68 de autostrazi construite in Romania, faciliteaza traficul prin tara.
- In 2028 Gigi Becali a fost eliberat din inchisoare dupa ce si-a ispasit pedeapsa din cazul Valiza. Acel proces care a durat 5 ani, a avut ca rezultat condamnarea magnatului oier la 25 de ani de puscarie, dar a fost eliberat dupa doar 15 ani pentru buna purtare.
- Filmul SAW 19 - Jigsaw vs. Fredie a fost lansat pe 2 noiembrie. Si acum la aproape 2 luni, el inca se afla in topul box-office-ului in SUA.


mai aveti idei traznite ? Cum zicea si Cassa Loco "statuia lui Basescu vegheaza in continuare..." - cine credea pe-atunci ca Base va ajunge presedinte si ca va fi asa popular.

2 comentarii:

  Crisplant

30 decembrie 2008 la 06:11

gusturi.blogspot.com
Interesat de link exchange?
Multumesc

  Anonim

30 decembrie 2008 la 06:59

ok, trece-ma cu Marius Romania , iar url il stii.