Spiga

Blogul Britney Spears Romania


Iata un nou proiect care loveste tare piata blogurilor din Romania. Sper ca acest blog pe care il promovez eu sa devina foarte cunoscut si asta in scurt timp. Daca toate vor merge bine in curand blogul se va muta pe un domeniu propriu.

Iata ce zic cele 2 fete care administreaza blogul:

Blogul Britney Spears a luat nastere in Ianuarie 2009 si este cel mai complex fansite de pana acum al artistei, din Romania.

Va promitem sa va updatam zilnic cu informatii noi si inedite despre printesa popului. Aici veti gasi stiri, poze, articole, fisiere video si audio care sa va alimenteze dragostea pentru Brit!

Speram sa ne vizitati cu mare placere si sunteti liberi sa ne lasati parerile si sugestiile voastre in legatura cu blogul.

Avem si un forum unde putem sa discutam pe orice tema doriti despre Britney si nu numai, asa ca va asteptam si cu multa placere acolo.

Forumul Britney Spears Romania a luat nastere in aprilie 2007 si de atunci a fost updatat in permanenta. Deasemenea asteptam si acolo parerile voastre pentru forum si tot ce doriti sa ne intrebati.

Administratori: Ana si Flavia
Contact: britneyspears_romania@yahoo.com


Britney Spears Romania
Ce parere aveti ?

0 comentarii: