Spiga

La fel.....

La fel ne prosteste Pro Tv-ul in fiecare an. Intradevar dintre toate posturile romanesti cei de la Pro Tv ne mai rasfata din cand in cand cu filme bune, in premiera in Romania, chiar daca apar dupa 3 4 5 ani de la premiera in cinematografe.

Dar eu am observat faptul ca la un anume interval 1 an - 1 an jumate ei reiau difuzarea unor filme de mult apuse.

Si aici ma refer la filme ca Total Recall sau Demolatorul. Oare chiar si acum astea mai fac audienta la tv? Anul acesta s-a intamplat sa fie aceste 2 filme, dar fac pariu ca anul trecut prin ianuarie alte filme ale celor 2 mari actori Arnold si Stallone au umplut grila pro tv-ului, ca filme au destule cei doi. Dar oare de ce aceasta tactica? dupa o luna decembrie si o saptamana din ianuarie numai cu filme bune, urmeaza o asemenea batjocura.

Sa mai zic de reprogramarea in prostie a filmelor lui Steven Seagal ? Omul asta a facut filme numai pentru realeas-uri pentru VIDEO si DVD, si noi romanii la dam sambata sau duminica in prime time. Acest actor Seagal pe mine ma enerveaza. Ca actor este zero, iar ca bataus este plictisitor. Tot timpul este inconjurat de 4-5 bad guys si cu o singura mana ii bate, ia cu cealalta bea o cafea si citeste ziarul. Aaa si sa maimentionez face toate astea fara nici o expresie pe fata. Penibil ? Mai mul ca sigur.

Concluzia: La cat mai multe filme vechi cu arnold, stallone sau seagal pe pro tv sau in Romania !

0 comentarii: