Spiga

CSM Ploiesti - Univ. Craiova 1-3 / Napoli este multumit

CSM Ploiesti - Univ. Craiova 1-3

Au marcat: Gafiţa (pen.) ’85 - Stoianof ’19, D. Stoica ’52, M. Costea ’53
Stadion «Ilie Oană», spectatori 3.000

CSM Ploieşti: Vlad – Zapodeanu, Rohat, Vodiţă E. Crăciun – C. Vlad (’67 Păduraru), Takayuki – Gafiţa, V. Gheorghe, L. Mihai (’55 G. Nae), Păun (’46 Şt. Ciobanu). Antrenor: Valeriu Răchită

Universitatea: S. Lung Jr. – Dănănae, V. Găman, Mitchell, Rose (‘70 Bărboianu) – Prepeliţă, D. Stoica - Wobay, M. Costea, Fl. Costea (’60 Dina), Stoianof (’60 Gogoşoiu)
Antrenor: Nicolo Napoli

Arbitri: Ionel Ivan (Brăila) - Bogdan Velicu (Bucureşti), Ionuţ Babadag (Alexandria)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti), Florin Gîtejan (Bucureşti)
Cartonaşe galbene: Vodiţă ‘40


Universitatea Craiova s-a calificat astăzi în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 3-1, echipa din eşalonul secund CSM Ploieşti. Golurile partidei au fost înscrise de Gafiţa (penalti) ’85 / Stoianof ’19, D. Stoica ’52, M. Costea ’53. Pentru că victoria de astăzi înseamnă pentru elevii pregătiţi de tehnicianul Nicolo Napoli un prim pas din cei cinci pentru o participare în cupele europene şi un trofeu, juveţii au început partida cu gândul la optimile de finală ale Cupei României.



Napoli: „Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, marţi, că este mulţumit că echipa sa a învins cu 3-1 gruparea CSM Ploieşti, în 16-imile Cupei României, în condiţiile în care fotbaliştii săi au resimţit o stare de oboseală, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, mai cu seamă că am avut un ritm de două jocuri pe săptămână, ceea ce este mult mai solicitant. A fost o primă repriză mai echilibrată, însă la pauză le-am spus jucătorilor să ia jocul foarte în serios şi s-au văzut rezultatele, ne-am făcut jocul mult mai uşor.

De altfel, în fotbal niciun meci nu este uşor, asta le-am explicat înainte de meci, să nu se uite la numele adversarului şi să-şi facă datoria până la capăt"
, a spus Nicolo Napoli.

Finanţatorul grupării din Bănie, Adrian Mititelu, a apreciat calificarea echipei sale în faza optimilor de finală ale Cupei României, dar a declarat că este "nemulţumit de ce a arătat echipa în prima repriză".

0 comentarii: