Spiga

Please shoot me now !

Ba fratilor, daca se continua cu aceasta mentalitate in tara asta vom ajunge ca cei din filmul ala Idioacracy, tampiti si un IQ de maxim 20. Ce v-am zis acum cateva zile ? Bun sunt in tara asta a noastra, manelisti, cocalari, pitipoance, emo si netul este un instrument prin care se imprastie acest trend. Cei care nu sunt in unul din grupurile de mai sus, dar care au un creier cate al unui greiere (ce rime fac), imediat vrea sa copieze sa fie si el smecher, sa apara si el pe nu stiu ce site care barjocoreste aceste curente. Daca pe net este greu sa opresti zecile, sutele de bloguri care posteaza imagini/clipuri cu cocalari/pitipoance, ma asteptam ca macar la tv sa nu vad asa ceva. Intradevar mai toate aceste bloguri critica acest comportament, aceasta mentalitate a adolescentilor din romania, dar fara sa isi dea seama o promoveaza, pentru ca ma repet, cei care ajung cocalari si pitipoance sunt prea prosti sa realizeze ca lumea rade de ei. Ei sunt in centrul atentiei si pentru mintea lor este de ajuns.


Dar sa revin la chestia cu televiziunea. Eu unul de aproape o luna numai am tv in camera si mi-am cam iesit din forma. Eram la curent cu stirile, filmele, sportul tot. Acum mi-a ramas doar netul. Si intru eu acum pe un blog..nah ca nu mai stiu care, si vad un clip de la emisiunea lui Catalin Maruta Happy Hpur in care el a fost destul de amabil sa prezinte un clip cu un baietas pe nume Bahoy, care se vrea a fi profesorul celor care vor sa invete sa danseze pe manele. ohh c'mon ! Bun - la fel ca si in cazul blogurilor anti-manele si anti-cocalarism..bleah... asa. La fel ca ni cazul acelora si Catalin a facut oarecum misto de acest Bahoy, dar va dati seama cum s-a simtit "manelaru'" ? A sunat imediat toti prietenii lui, manelisti desigur si le-a zis sa dea repede pe pro tv ca ii difuzeaza clipul. Chiar de acest lucru nu era nevoie !! Stiti cum se zice publicitatea este de 2 feluri: buna si proasta. Unii tampiti din tara asta nu realizeaza diferenta si se bucura doar de publicitatea care o mai primesc si gratuit datorita posturilor tv cum este ProTv. Shame..on you. Protv


Si ca sa va mai zic ceva legat de Protv. Acum cateva zile citeam pe un alt blog, despre efectele campaniei lansate de Protv in urma cu ceva timp. Este vorba de acea campanie care incerca sa aibe ca rezultat promulgarea unei legi a animalelor. Violenta asupra acestora este in evidenta crestere. Si ghiciti cine este de vina intr-o oarecare proportie ? Exact !!! PRO TV-ul. Difuzand acele clipuri de o cruzime rar intalnita au atras intradevar atentia. Nu stiu sigur daca la aceata ora exista o lege a animalelor in Romania, dar probabil ca nu. Dar pe de alta parte acele clipuri in care niste animale sarmane, catei, pisici erau agresate s-au inmultit pe you tube sau trilulilu. De ce ? Pai ca sa apara si ei la tv ca e "cool". Inca o data ce mentalitate au unii.

Daca in acest caz , Pro Tv nu are o vina totala, sau poate este doar o vina mica, in cazul manelarului Bahoy nu stiu cum as putea sa ii scot din incurcatura. Macar in cazul animalelor au vrut sa atraga atentia, campania lor a avut un motiv, dar cum in tara asta e intotdeauna unul mai prost care nu isi da seama, campania lor s-a intors impotriva lor. Dar cu Bahoy ce au vrut sa demonstreze ? Ca exista tipi ca ala ? Pai asta stiam deja. si acum stiu si altii ca pot ajunge la tv in prime-time si acele clipuri se vor inmulti. Ce ziceti o sa ajunga Pro Tv televiziune de manelisti in 2 3 ani ?

Deja ma gandesc serios ca macar eu sa fac un pas si sa nu mai scriu despre astfel de lucruri. Toti vor sa atraga atentia, ca vezi doamne in ce tara traim, dar promoveaza aceste chestii. Acum este aproape la moda sa fii anti-cocalar si anti-pitipoance si anti-manele si anti-emo, dar atunci ma intreb eu ...care mai sunt cocalari,pitipoance sau emo ? Au mai ramas si dastia ?

0 comentarii: