Spiga

American Pie ...4 ?!


Se pare ca Universal Pictures a decis sa invie seria American Pie. Noul film va fi o continuare directa a celei de-a treia parte a seriei, American Wedding.

Scopul este de a se indeparta cat mai mult de filme precum American Pie: Band Camp, American Pie: Naked Mile sau American Pie: Beta House,” care l-au avut in rolul principal pe Eugene Levy. Universal vrea sa se intoarca la radacini si sa adune din nou vechile personaje principale : Jim (Jason Biggs), Michelle (Alyson Hannigan), Finch (Eddie Kaye Thomas), Stifler (Seann William Scott).

American Wedding spune povestea nuntii dintre Jim si Michelle, eveniment la care au luat parte familiile si prietenii apropiati ai celor doi, fostii colegi de liceu ai mirelui si sora mai mica a lui Michelle. Noul film va prelua de aici firul actiunii.

Primul film al seriei American Pie a avut incasari de 235 de milioane de dolari, cu un buget de numai 11 milioane. Continuarea a fost incununata si ea de succes, incasand 231 de milioane de dolari, la un buget de 55 de milioane.

sursa: CinemaRX

0 comentarii: