Spiga

Pitipoanca Inna !


Mda...ma framanta chestia asta, si de acea o sa comentez putin. Daca pozele aparute pe mondenwest sunt adevarate si in acele fotografii este chiar Inna atunci asemanarea ei cu stilul pitipoancelor este fondata. Este adevarat ca noi romanii avem si stilul nostru sa gasim barfe in orice. Am terminat cu Raduleasca, hai care-i urmatorul subiect ? Aaa o gasiram pe Inna. Avem ce scrie pe bloguri si in ziare poate cel putin 2 3 zile.

Dar sa revin la Inna. Melodia ei "Hot" este chiar foarte buna, pentru stilul in care se incadreaza. Daca este sa o desfacem melodia pare facuta in joaca. niste versuri care sincer...NU AU SENS !! niste la la lauri peacolo si multa voce computerizata. Atunci de ce Inna cere 1300 euro pe concert ? Cica are vreo 4 melodii care le canta prin cluburi. mi se pare mult prea mare suma ceruta de noua artista. Nu stiu exact cine o produce, dar mai mult ca sigur este genul acela de proiect pornit din joaca, cum probabil s-a intamplat si cu Dj David. Ma rog nu neaparat din joaca, dar din intamplare melodiile au ajuns hituri. Zic intamplare pentru ca videoclipuri la aceste melodii au aparut mult dupa ce piesa a ajuns hit la radio. Clipul lui Dj David chiar m-a dezamagit, iar cel al Innei este asa si asa.

Este Inna visul oricarei pitipoance care isi afiseaza pozele pe haifaiv ? Iata mai jos niste poze de pe profilul Innei de Hi5:

3 comentarii:

  Anonim

11 noiembrie 2008 la 14:15

Îţi îmărtăsesc părerea despre Inna, a scos şi ea o piesă comericială şi gata e mare divă....

  Anonim

10 august 2009 la 14:12

duceti-va voi dracului in primul si primul rand asta nu e INNA si pitipoanca sunt mamele voastre si nu se scrie hifaiv se scrie hi5 imbecililor X(

  Anonim

6 februarie 2011 la 01:56

PENTRU "ANONIM"
Ba pitipoancE ESTE mamicuta mataluta, IMBECILULE :))))))