Spiga

DISPER$RE$

Disperarea este mare pentru unii artisti romani. Daca intreaga natiune se indoapa de Revelion cu o gramada de feluri de mancare, la fel si artistii se arunca in mai multe angajamente. Stim cu totii ca la noi Stefan Banica Jr este cel mai scump artist, si asta pe buna dreptate. Alte trupe ca Voltaj si Holograf isi merita si ele banii incasati pe concert. Dar eu critic pe altcineva. In acest caz pe Anna Lesko si pe Lavinia (ex Spicy). Am citit pe gosvip de o statistica publicata de Libertatea. Erau afisate incasarile obtinute in noaptea de revelion de trupele si artistii romani. In top Voltaj si Holograf cu cate 30.000 euro din cate 2 concerte. Banica este in continuare taticul tutoror. Un singur concert si a incasat 25.000 euro. Restul il gasiti maijos.

Dar sa revin la domnisoarele Lesko si Lavinia. Intr-o singura noaptea sa mergi la 8-9 concerte mi se pare imposibil. Ma gandesc ca toate au avut loc in Bucuresti in diferite cluburi si piete. Altfel nu aveau cum sa se deplaseze. DAr totusi 9 ?? ceoncerte. Lavinia a incasat 18.000 de euro pentru toate cele 9 concerte, ceea ce rezulta doar 2.000 pe concert. Prea mult spun eu pentru valoarea ei ! Ana Lesko sta putin mai bine cu putin peste 3.000 de euro pe concert, totalizand din 8 concerte numai putin de 28.000 de euro. Din nou.....prea mult.

Alti artisti ca Smiley, Loredana se multumesc cu 2 3, poate 4 concerte in noaptea de revelion, dar nuuuu si cele 2 mentionate mai sus. Ce inseamna asta? DISPERARE sa adune cat mai multi euroi ! Ca doar o perioada mai "canta" (si aici ma refer la felul cum arata) atat de bine.

0 comentarii: