Spiga

Declaratii oltenesti...

Evident este vorba despre fotbal, despre inca un post despre Univ. Craiova. Iata cateva declaratii ale conducatorilor clubului dupa ultimele evenimente petrecute.

Adrian Mititelu:

"Sunt echipe aflate sub noi în clasament despre care se spune că vor lua titlu. În noi nu crede nimeni!"

"Avem 15 fotbalişti pe care ne bazăm meci de meci, nu e adevărat că am avea o bancă de rezerve slabă. Napoli are mari probleme în a alege cei 11 titulari la fiecare joc.

Sînt unele echipe care se află sub noi în clasament şi lumea crede că ele pot lua titlul. Noi am pierdut multe puncte dintr-o pură neşansă, nu înţeleg de ce nimeni nu crede că putem termina în topul Ligii I. Dacă ar fi jucat Wobay şi Baird, nu ne-ar fi bătut niciodată Dinamo. Cred cu tărie că Universitatea va termina campionatul în primele şase, sînt 90 la sută sigur de acest lucru", a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

Balaci:
Balaci către fani: "Sînteţi destul de mulţi ca să ne încurajaţi şi în campionat, şi în Cupă?"

"Aş răspunde tot printr-o întrebare, pentru suporterii noştri: sînt ei suficient de mulţi ca să merite ca Universitatea să se bată la nivel înalt pe două fronturi? Sînt destul de mulţi ca să ne încurajeze şi în Cupă şi în campionat? Pentru că, mi-aduc aminte, pe vremea mea la un antrenament veneau 10.000 de oameni. Acum dai în ghioc şi nu mai vezi atîta lume la meciuri! La o deplasare precum cea de la Mediaş eram susţinuţi de o galerie de minimum 2.000 de persoane"


Napoli:
"Va fi o partidă dificilă. Pandurii ne-a pus probleme în campionat. Este o formaţie valoroasă, însă noi ne dorim să cîştigăm, să mergem mai departe. Este un obiectiv al nostru să cîştigam orice partidă. Cred că o sa fie un meci frumos, între două formaţii bune"

0 comentarii: