Spiga

Sam Raimi vorbeste despre Spider-Man 4 si Omul soparla


"Sunt foarte nerabdator in privinta "Spider-Man" si sper sa il regizez", asta infirmand zvonurile conform carora Sam Raimi semnase deja un contract."Inca nu am un script, dar productia va incepe probabil in martie 2010. Pare departe dar ne trebuie intai un scenariu si multa munca in pre-productie. Este posibil sa filmam Spider-Man 4 si 5 unul dupa altul, dar nu s-a decis nimic sigur. Amy Pascal este cea care are ultimul cuvant.Si eu unul sunt curios"


Raimi, desi nu are un scenariu a putut sa scape cateva indicii despre noile filme Spider-Man. Evident povestea din cele 2 filme va fi in stransa legatura. Cat despre transformarea doctorului Connor in Omul Soparla nu se stie daca va aparea in aceste filme sau altadata.

Este posibil ca multi actori din primele 3 filme sa fie prezenti si in urmatoarele 2. Kirsten Dunst, James Franco , Willem Dafoe si Cliff Robertson. Sa vedem daca vestile despre productia Spider-Man vor fi mai asteptate ca informatiile despre noul film al lui Nolan - o continuare la "The Dark Knight"

0 comentarii: