Spiga

Documentar stricat de CEZ

Mda, azi-noapte aveam chef de privit la tv, saturat de atata internet necontorizat. Butonez ce butonez, ajung pe National Geografic. Interesant. Povesteau despre viata unui trib din Africa. Evident au trebuit sa arate si ceva despre un ritual. Era vorba de un ritual incare femeile din acel trib erau biciute de barbati cu niste surcele. Dureros ! Mai ales ca spatele acestora arata groaznic dupa acest ritual. Mi s-a parut interesant contrastul cu ce se intampla in viata civilizata. Adica nah stim ca doar nu ai voie sa dai intr-o femeie, dar acei bastinasi aveau regulile lor. Femeile chiar ii fugareau pe barbati rugandui sa le loveasca. Se pare ca ranile de pe spate semnificau dragostea care o aveau femeile respective fata de tribul lor. Bun, sa ajung si la finalul acestei povesti. Acel ritual trebuia sa se incheie si cu demonstrarea unui membru din trib ca este barbat. El trebuia sa sara peste 4 vite de 4 ori pentru a termina ritualul. Vitele sunt aranjate una langa alta si saracul barbat incepe misiunea. Fara nici un ajutor din partea altora el sara de jos direct pe spinarea primului bou si apoi merge peste ceilalti 3, sarind apoi jos. Repeta acest lucru de inca 2 ori. Comentariul documentariului lasa de inteles 2 lucruri: ca orice greseala, daca ar cadea ar insemna un esec total. Al doilea lucru care s-a sugerat ar fi ca acel barbat chiar ar putea sa cada la ultima saritura peste acele 4 vite.

Ma pregatesc sa vizionez si aceasta ultima incercare si PAC !!!! se ia curentul ! Mai stiu eu acum ce s-a intamplat ? Nuh , normal ca nu si pentru asta trebuie sa le multumesc celor de la CEZ cred. Si nu e prima noapte cand se ia curentul. Acum 3 nopti eram la calculator si tot pe la ora 03:00 s-a luat curentul. Eu inteleg ca ei se gandesc ca noaptea nu deranjeaza pe multi, ei bine sunt si unii pe care ii enerveaza. Plus ca mai toate aparatele electrice sunt tinute in priza si peste noapte de multa lume. Nu dauneaza ?? Eu am inteles ca da.

Asa ca fratilor noaptea scoateti din priza tot !! poate in afara de frigider. Ca pe urma ne miram de ce se strica cate ceva. Fuck...poate tv-ul meu s-a facut verde chiar din cauza asta.

0 comentarii: